- Член од
- 14 јули 2017
- Мислења
- 145
- Поени од реакции
- 384
8451, 8452, 8455, 8456, 8461, 8465, 8468/2014 (brojcinjava se na anonimusi) od sabajlinava na finalen pregled.
Прашано, пратено во конзулатот, од таму земете гоА да прашаш дали може од Софија да го земеш?Ама не прашувај во конзулат,прашај во правосудие.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ќе можи, но нема да примаат секакви документи, непотполни или без доказ. Имав пишано за тоа во мај месец, кога ќе заврши септември ќе објавам нешто да си проверите дали испадна така, првично го имав објавено април, мај и јуниЗдраво, дали ќе може да се аплицира за пасош после 1 септ. 2018 год? Слушнав дека ќе имало пауза од 4-5 години или нема врска?
Јас закажав пред неколку дена, сигурно не е точно. Доказ ми е родител со државјанство.Здраво, дали ќе може да се аплицира за пасош после 1 септ. 2018 год? Слушнав дека ќе имало пауза од 4-5 години или нема врска?
http://www.aba.government.bg/?legal=7 ова ти е ако си поднел во Софија!kade se proveruva za proizhod dali e gotov ??? Na koja web stranica ??
Mene me nema u protokol a na dopolnitelna sum. Sto e razlikats ako te ima u protokol i ako ne.Уште 220 броеви од /2014 од протоколите. 5 недели до 1ви октомври има. По 40тина бројчиња во 5 работни дена да ставаат ќе ги завршат до тогаш.
Мислам дека работеа доста побрзо од март годинава. Имаше и /2013 броеви и доста /2014 , ако работат со тоа темпо од септември натака ќе биде добро, ако продолжат лагано како летово наебавме...
Ukaz nema Za 2014 seuste prvite brojki od 2014 od krajot na mart april na polozitelno ilijana so koe tempo potpisuva ukazi od nea zavisiУште 220 броеви од /2014 од протоколите. 5 недели до 1ви октомври има. По 40тина бројчиња во 5 работни дена да ставаат ќе ги завршат до тогаш.
Мислам дека работеа доста побрзо од март годинава. Имаше и /2013 броеви и доста /2014 , ако работат со тоа темпо од септември натака ќе биде добро, ако продолжат лагано како летово наебавме...
Ништо, по ред одат. Кога ке ти дојде бројчето на ред ќе те стават на финална.Mene me nema u protokol a na dopolnitelna sum. Sto e razlikats ako te ima u protokol i ako ne.
Можно е и до тоа да е .Ukaz nema Za 2014 seuste prvite brojki od 2014 od krajot na mart april na polozitelno ilijana so koe tempo potpisuva ukazi od nea zavisi
Sent from my iPhone using Tapatalk
jas sum so voena kniska od dedomi i ete kisnam na dopolnitela na koja krajot ne i se gleda!!dali nekoj znae kako mozam da najdam para dedo mi vojnik e sluzil vo bg,imase poodamna objaveno link so iminja ajde decki pomos ako nekoj znae kako da najdam vojnik so e sluzil vo bg
JasНекој дс каже дали до сега некој успеал дс земе државјанство само со потврда од здружение?