Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
H

Haronmk

Гостин
Уште 220 броеви од /2014 од протоколите. 5 недели до 1ви октомври има. По 40тина бројчиња во 5 работни дена да ставаат ќе ги завршат до тогаш.

Мислам дека работеа доста побрзо од март годинава. Имаше и /2013 броеви и доста /2014 , ако работат со тоа темпо од септември натака ќе биде добро, ако продолжат лагано како летово наебавме...

Член од
2 октомври 2015
Мислења
109
Поени од реакции
50
Здраво, дали ќе може да се аплицира за пасош после 1 септ. 2018 год? Слушнав дека ќе имало пауза од 4-5 години или нема врска?

Член од
21 јуни 2016
Мислења
62
Поени од реакции
27
dali nekoj znae kako mozam da najdam para dedo mi vojnik e sluzil vo bg,imase poodamna objaveno link so iminja ajde decki pomos ako nekoj znae kako da najdam vojnik so e sluzil vo bg

Член од
6 јули 2017
Мислења
2.273
Поени од реакции
1.487
Здраво, дали ќе може да се аплицира за пасош после 1 септ. 2018 год? Слушнав дека ќе имало пауза од 4-5 години или нема врска?
Ќе можи, но нема да примаат секакви документи, непотполни или без доказ. Имав пишано за тоа во мај месец, кога ќе заврши септември ќе објавам нешто да си проверите дали испадна така, првично го имав објавено април, мај и јуни

Член од
17 август 2018
Мислења
81
Поени од реакции
38
Јас закажав пред неколку дена, сигурно не е точно. Доказ ми е родител со државјанство.

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
kade se proveruva za proizhod dali e gotov ??? Na koja web stranica ??

Член од
30 април 2018
Мислења
25
Поени од реакции
42
Уште 220 броеви од /2014 од протоколите. 5 недели до 1ви октомври има. По 40тина бројчиња во 5 работни дена да ставаат ќе ги завршат до тогаш.

Мислам дека работеа доста побрзо од март годинава. Имаше и /2013 броеви и доста /2014 , ако работат со тоа темпо од септември натака ќе биде добро, ако продолжат лагано како летово наебавме...
Mene me nema u protokol a na dopolnitelna sum. Sto e razlikats ako te ima u protokol i ako ne.

D

djgoram

Гостин

Ukaz nema Za 2014 seuste prvite brojki od 2014 od krajot na mart april na polozitelno ilijana so koe tempo potpisuva ukazi od nea zavisi

Sent from my iPhone using Tapatalk

H

Haronmk

Гостин
Mene me nema u protokol a na dopolnitelna sum. Sto e razlikats ako te ima u protokol i ako ne.
Ништо, по ред одат. Кога ке ти дојде бројчето на ред ќе те стават на финална.

Ukaz nema Za 2014 seuste prvite brojki od 2014 od krajot na mart april na polozitelno ilijana so koe tempo potpisuva ukazi od nea zavisi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Можно е и до тоа да е .

Член од
24 мај 2015
Мислења
400
Поени од реакции
281
Некој дс каже дали до сега некој успеал дс земе државјанство само со потврда од здружение?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom