- Член од
- 24 мај 2014
- Мислења
- 5.305
- Поени од реакции
- 5.911
Во цел тој период, тој некој Македонец му бил дел од екипатаСлушни поубаво, не зборува за никаков македонац.
Во цел тој период, тој некој Македонец му бил дел од екипатаСлушни поубаво, не зборува за никаков македонац.
За кој маваше?Голема чест за мене како Македонец е што друг Македонец учествувал во тепачката на Кристијан во Грција.
За браќата Срби, се разбира.За кој маваше?
Od sto e tolko golem kriminalec Kiki golubovic mu davat 50 000 evra za da bide glaven kriminalec vo realite sou farma na pinkДај забранете ги зборовити Кристијан Голубовиќ на темата ми се сери од него,као некој криминалец бил голем драпајси танана.
Наместени сите петмина, професионално.Така ми кажа еден од групава. Сепак имало главен во Скопје.Функционира групава 2-3 години ама ништо посебно. Таман да станат озбилна група, ги распаднаа.Рускоска: Нинџа и Кољо организатори на упадот во Собранието, пратениците вратари
https://www.novamakedonija.com.mk/makedonija/hronika/рускоска-нинџа-и-кољо-организатори-на/
Ова е тоа преувеличено "црнење" што го зборуваат сите криминалци, зарем не знаеме сите кој е иницијалната каписла во случајот ??[DOUBLEPOST=1534977920][/DOUBLEPOST]https://www.pravdiko.mk/krivichna-protiv-petmina-skopjani-za-grabnuvane/
Позната ли му е на некого екипава ? Иницијали се, ама прашав некој според бизнисов и колава дане се ориентира.[DOUBLEPOST=1534978045][/DOUBLEPOST]^^^
Кривична против петмина скопјани за грабнување
Објавено: 22/08/2018
Така е кога не работиш за главните п.с. последно нешто што можам да кажам дека е сигурно за сцената кај нас е дека, криминалот се испрофесионализира целосно, како што тоа во Србија е поодамна, во принцип точно се знае кој за кого и со што работи, функционирање без јавна фалба, а ги дознаваме кога ќе ги уапсат/убијат истите што ги создале.Наместени сите петмина, професионално.Така ми кажа еден од групава. Сепак имало главен во Скопје.Функционира групава 2-3 години ама ништо посебно. Таман да станат озбилна група, ги распаднаа.
Кои се овие луѓе Драган ?