- Член од
- 6 јули 2017
- Мислења
- 2.273
- Поени од реакции
- 1.487
Да не бев на темата, и најверојатно ќе ја напуштам. Мислев имам работа со сериозни лица... потоа се појави ти.. со единствена цел, пријавување на ip адреси, како и поттикнување говор на омраза, очекувајќи некој да ти врати со твој речник па да го пријавиш..[DOUBLEPOST=1534938983][/DOUBLEPOST]И каква врска има тоа?
Као демек кога протестираа студентите не ги етикетираа (заокружуваа) или контра протести, па цајкани по библиотеки да тепат деца? Па кога постоеше "шарената револуција" немаше контра протестанти (кампери) и организирани бабички да го чистат барокот?
За кредибилитет не ми зборувај, до вчера не постоеше на темата.
Не смеат, се гребат за помеки фотељи[DOUBLEPOST=1534939018][/DOUBLEPOST]Revolucijata gi jade svoite deca. Se molat sarenite revolucioneri da dadat mala Kritika kon ovaa vlast, Jas znam deka ocekuvavte so padot Na Grujo da zavrsi vasata borba pa da tece med I mleko, ama nemojte vasata razocaranost da premine vo beznadeznost.[DOUBLEPOST=1534937642][/DOUBLEPOST]
Neka ima propaganda, Bez nejze nema da bide interesno, I koj kolku so mozi neka si naplati, iskreno go mislam toa.
Не смеМислам дека анкетава требаше да биде - Дали сте за договорот?