Gledate tudja posla.,pomognite ovdje ako mozete, pustite ljude na miru. Osnuj vlastiti forum, odrzavaj ga pa komentarisi druge
eto kolika ti je intelegencija to je trenuto koliko je na forumu ako ti nije tesko da prebrojis koliko ih je bilo u zadnjih 24 sata ,hvala na besplatnoj reklami
Jesi li ti cuo nekad da postoje i velika slova,kao i interpukcijski znakovi?eto kolika ti je intelegencija to je trenuto koliko je na forumu ako ti nije tesko da prebrojis koliko ih je bilo u zadnjih 24 sata ,hvala na besplatnoj reklami
Kako se ne plasis boga,on je veliki,kazniće te,ti mali misu sto banujes nedužne ljude,stidi se...pozdrav svim dobrim ljudima . ne moraju biti pametni, samo nek su dobri i neka svakom zele dobro . jer dobro se dobrim vraca.
Ja sam ti trazio prekjuce ali nemas srece samo sam jedan otvoreni port naso valjda bio 3016 zaboravio sam i za dva minuta port je prestao .Moje misljenje je da se ti provajderi exenet i sl samo igraju sa nama caoZnaci nista od mts i slicnih exyu UDP lista.
Nemas EPG na te kanale
Ma cini ti se Pifi!!!Nemas EPG na te kanale