- Член од
- 26 октомври 2016
- Мислења
- 2.027
- Поени од реакции
- 1.521
eden od najrealnite vezbaci
eden od najrealnite vezbaci
Дечкото е господин во секоја смисла, штета е што реалните, професионалните и пред се културните вежбачи немаат спонзори...eden od najrealnite vezbaci
batali whey. Posle trening porcia makaroni so pilesko ili oriz so pilesko.Ај неколку прашања
Кажете некој оброк за на работа за околу 9 часот, ама да е нешто шо можи да се купи од маалски дуќан, или да се носи од дома, т.е. да стој свежо цела ноќ. Туна и јајца не, зато шо миризбата е непријатна за во канцеларија.
Дали можи доза протеин, нескафе, овес, банана, путер од кикири да стој цела ноќ во фрижидер? Немам време да го спремам сабајле.
И дали јадите кашкавал, и кога е најдобро време за негово консумирање? Tонус леб и кашкавал добро или лошо?
И тренингот ми завршва 20:30ч, легнувам 23:30ч, освен доза протеин, што би јадел после тренинг, а да не е тешко јадење, кикири, јогурт...? Целта, мускулна маса.
И друго, која е разликата меѓу интегрални тестенини и обични. Интегрални шпагети во КАМ имаат исти вредности со обичните, а имаше само еден избор. Во Веро не најдов интегрални воопшто?
Макарони и пилешко навечер и кој ќе заспие после со полн стомак?batali whey. Posle trening porcia makaroni so pilesko ili oriz so pilesko.
za na rabota da si zemes kifla so parcina pilesko. 40 denari e, mnogu e vkusno. jas si zemam takov koga nemam vreme za gotvenje. Inace whey so mleko, oves ili rizolino mozi da sedi vo frizider 1 den. jas stalno si nosev whey i rizolino vo sisenceto i go stavav vo feizider na rabota. Namesto kaskaval zemisi jogurd.
jadi a ne da se prejaduvas kifleto e integralno so pilesko vnatre i go ima sekade kade sto prodavat kifli,mekici, pogaci....Макарони и пилешко навечер и кој ќе заспие после со полн стомак?
Кај има таква кифла? Ама тесто, т.е леб?
Кај џеко го има, или булевар?jadi a ne da se prejaduvas kifleto e integralno so pilesko vnatre i go ima sekade kade sto prodavat kifli,mekici, pogaci....
bulevar go ima kaj zeko go nema pojke. vero imas gotovi hrani, mozes da probas bilder ne e za vo kancelariaКај џеко го има, или булевар?
Не сум билдер, рекреативноbulevar go ima kaj zeko go nema pojke. vero imas gotovi hrani, mozes da probas bilder ne e za vo kancelaria
Оправдувања, оправдувања... а бе кога бев на диета гајле ми е ако му е роденден на брат ми, нема да јадам торта..
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Диетата не е само здрава храна пријателе, диетата ти е многу грешно сватена тебе како поим...Диетата не треба да ти биде изговор. Не треба да држиш диет. Тоа треба да ти биде начин на живот. Доколку се храниш здраво и правилно, ама вистински здраво е тогАш си успеал.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
Така треба. Тотално те поддржувам. Ја на мој роденден мојата торта не си ја пробав и ич не се каам. Го бројам ко победа тоа.Оправдувања, оправдувања... а бе кога бев на диета гајле ми е ако му е роденден на брат ми, нема да јадам торта.
Гајле ми е ако се навредат домаќините.
Гајле ми е ако бидам „муле“ и само ја ако не каснам ништо.
Гајле ми е ако само јас не јадам сладолед во лето.
Гајле ми е ако само јас порачувам чај во кафич.
Гајле ми е ако сум на дипломска, свадба, матура, роденден, слава, именден, куровден.
Гајле ми е ако части во кафана пошо добил у кладилница.
Cheat day е за слабаци.
Obligations е многу погрешно толкување на social gatherings.
Океј ја зборам само за диета кој некој јаде свашта и после тоа сака да смали килажа... за тренажен процес и такви ствари не мислев .Диетата не е само здрава храна пријателе, диетата ти е многу грешно сватена тебе како поим...