Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Da li se sa sentry mogu skenirati mac liste i kako, nek mi se neko javi na pp, hvala

Ili jos bolje ako neko zna kako se sa storm to radi neka mi se javi na pp, hvala

da ,ali i ja nisam znao da ide gazdi
imas na yutubu sve o njemu poznati haker svijetski hahahahha
sta mislis da ga za lijepe oci napravio mos mislit[DOUBLEPOST=1534693895][/DOUBLEPOST]
ja malo pregledavao te stare mac liste, kao bosna, kafić , storn, admin vlagor itd, mogu ti reci da su me neke ugodno iznenadile hehe
Ja imam oko 7000 tisuca jos u arhivi tih znam da mi tivi ba radi jos uvijek a prije 2 godine sam ih izvadio i vise

imas na yutubu sve o njemu poznati haker svijetski hahahahha
sta mislis da ga za lijepe oci napravio mos mislit[DOUBLEPOST=1534693895][/DOUBLEPOST]
Ja imam oko 7000 tisuca jos u arhivi tih znam da mi tivi ba radi jos uvijek a prije 2 godine sam ih izvadio i vise
Pa koga briga bre da li imas 7000 ili 77777777,dodjete ovde i mlatite praznu slamu i prodajete muda za bubrege,imate chat na vašem privatnom forumu pa tamo rasprdajte do mile volje...samo vas posmatram kako se sprdate s ljudima,kako vas bre vise nije sramota????

miloš napadaš bez razloga domaćine tog foruma. mnogo si zločest. i upravo sam to riješio. nemoj bit toliko ljubomoran. pozz

Pa koga briga bre da li imas 7000 ili 77777777,dodjete ovde i mlatite praznu slamu i prodajete muda za bubrege,imate chat na vašem privatnom forumu pa tamo rasprdajte do mile volje...samo vas posmatram kako se sprdate s ljudima,kako vas bre vise nije sramota????
ciji si pa ti indijanac

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom