- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.898
Во развој е туризмот и нормално дека со тоа ќе растат и цените.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Во Албанија има едни цени во Август....дури тоа да е 31-ви,,,а ако е започнат Септември важи друга приказна.Дечки, да не знае некој по колку одат цените за сместување во Саранда во Септември? Дали "сезоната" таму е само Август месец?
Кај се наоѓа местово во Албанија?
BorshКај се наоѓа местово во Албанија?
Ако одиш во Серанда водата е чиста исто како во Охрид кога си Канео или Потпеш,само каписе сабајле до 9,30 додека не ја испуштат канализацијата в море.После 13,00 почнуват да дуват ветар и имат бранови.Водата батка е поладна од Охрид.Јас бев од 14 -21 јули.Ajde edno prasanje: Planirame da odime Albanija na odmor so prevoz od agencija. Koe mesto bi go preporacale za smestuvanje, da ima bo blizina i ubava plaza i naseleno mesto da e, da ima kade da se proseta bidejki ke bideme bez vozilo tamu?
Немат врска јас бев сместен на Митхад Хоџа прва линија и видов со свој очи и имаше гости од Италија неколку фамилии кои гледаа исто и им откажаа во хотелот заради тоа.Saranda ja ima rešeno kanalizacijata.....taa odi vo ona kako malo ezerce( vsušnost e zaliv od rekata Bistrica)......koe e na levata strna od patot za Ksamil
се зависи каков ти е стандардот или па не виделе поубаво@ohrid66 Не знам ти кај си бил во Саранда, ама до толку никој се нема пожалено до сега....