Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Помаливе клубови во ПЛ какви бизниси прават. Вест Хем, Волвс, Фулам. Ако им се погодат играчите ќе биде уште поинтересна сезонава за пратење.
И без нив веќе направија доста трансфери.Вулвс ако ги земат денеска и Зинченко, Дендокер и Пако ќе бидат интересни за глеање
Па и јас не би му давала повеќе пари, се согласувам дека има дупки тимов ама и со тие дупки треба да бележи подобри резултати. Затоа замерувам само зошто не го избркаа со време, штом решиле да го чуваат требаше да му дадат уште ова лето финансии барем за стопер.Очигледно е дека има судир во интереси меѓу управата и Мурињо. Он плаче за играчи цело време, они или мислат дека веќе доволно желби му исполниле или уште од сега знаат дека нема да остане после сезонава. Ама ако е така не знам зошто воопшто го чуваат, сигурно ќе можеа да го убедат Зидан да превземе. Истово се случи лани со Челзи и знаеме како помина. Под Бенитез поинтересно ми беше да ги следам него од јануари па наваму.
Мислу дека генералан конзенсус е дека Мурињо довољно потроши у Јунајтед. Овој ќе му биде сезона да освои или да лети, Санчез ќе биде свеж сга, прво лето после кој знае колко добива фул одмор, веќ е уклопен у екипу не како кд дојде на полусезону и треба главан играч да му биде на Мурџу.Па и јас не би му давала повеќе пари, се согласувам дека има дупки тимов ама и со тие дупки треба да бележи подобри резултати. Затоа замерувам само зошто не го избркаа со време, штом решиле да го чуваат требаше да му дадат уште ова лето финансии барем за стопер.
Затоа и не се согласувам со поголемиот дел од навивачите на Манчестер што велат дека ни било најпотребно десно крило.Мислу дека генералан конзенсус е дека Мурињо довољно потроши у Јунајтед. Овој ќе му биде сезона да освои или да лети, Санчез ќе биде свеж сга, прво лето после кој знае колко добива фул одмор, веќ е уклопен у екипу не како кд дојде на полусезону и треба главан играч да му биде на Мурџу.
Ја ипак стоју на мислење исто како и лани дека не е све до играчи на Јунајтед, главан проблем е Мурињо и неадаптирање на модеран фудбал, прочитана књига е и много демотивира играчи и самодовербу на екипу знае да гу убие сас едну или две изјаве, Јунајтед има играчки капацитет да игра много пофанзивно и да презима иницијативу ама не га правив тој.
Апсолутно, ако гледаш такој у сваку екипу има неконстатни играчи или играчи што не су најдобри на своју позицију ама имав допринос и не га кочив тим. Еве за пример ќе га зему Вилиана, ако га гледаш од душку на менку што викав стари људи или две три утакмице од 30 ќе имаш представу дека е најбољи играч на Челзи док у реалност он ти игра 2 утакмице на ниво и наредни 5 не постои. Педро е много поконстантан сас голови и асистенцие од њега ама ин-гејм придонес и влечење играчи на себе не му е врлина што га прави Вилиана подобар избор у поголем дел од утакмице. Нормално дека Челзи би бија много појак ако има десно крило исто квалитетно како Хазара на лево ама еве тој не га спречи Челзи да освои титулу сас Контета.Затоа и не се согласувам со поголемиот дел од навивачите на Манчестер што велат дека ни било најпотребно десно крило.
Не може екипа со играчи како Лукаку, Погба, Санчез, па и Марсијал и Рашфорд ако им се погоди денот да оди на 1-0 и да чува резултат против некои села во Англија. И демек ако се донесе десно крило, автоматски се ќе биде подобро.
Една екипа нема во Англија со комплетен тим од А до Ж што би рекол еден член на форумов па сите гледаат да извадат максимум од составот, само Мурињо го кочи.
Нема бе, си има право типот да навија за кого сака, фудбалот им е професија.
Ако игра добро кур ме боли, не ми сметале мене никад вакви работе.
Лука Модриќ ја има лајкнато свака слика на инстаграм на официјалниот пејџ на Милан, како и слика монтажа од него во дрес на Милан. И пораснал со дрес на Бобан од Милан
Па сеа сака у Интер за 10мил плата
Само што лука не е глуп црнец ко овој и балотели
Камен си ти во главатаЛорискај го погоди каменот. Едерсон е добар, Де Геа и Алисон се квалитет да.
Ќе биде забавно до 6 изгледа. 25м евра за Годин се стварно никаква пара, така да сигурен сум дека ќе има малце натегање за платата, па ако Јунајтед му даде добра пара не ми се верува дека ќе ги одбие. xD
0 шанси за Годин, бољи шанси имате за Рамос да пратите пак понуда, според мене се додека е Чоло таму нема да мрдне никаде Годин, главна карика им е.Ќе биде забавно до 6 изгледа. 25м евра за Годин се стварно никаква пара, така да сигурен сум дека ќе има малце натегање за платата, па ако Јунајтед му даде добра пара не ми се верува дека ќе ги одбие. xD