Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Матео им е фала за Куртоа ваљда, па затоа е само позајмица. А и Кова ваљда не сакал да заглави у Челзи :D

2 ца вечни таленти и канте е само ок

Leicester City have completed the signing of Freiburg defender Caglar Soyuncu; 5-year deal, £20m fee, according to @Turkish_Futbol1

Значи Мегваер во Јунајтед

Комедии ќе биде Мегваер во Утд, одамна изумреа таквите стопери.

Мислам дека нема да го дадат, играат со тројца во одбрана и им требаат и за на клупа.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Роуз пропо.

Kenkase deka igral so anonimusi za na kraj samiot da stane anonimus.

Роуз има проблем со депресија, исто како Ленон. Имаше шпекулации дека се мачи ама деновиве потврди и официјално. Мислам дека намерно бега вон очите од јавноста, Шалке не е нешто експониран тим, ако успее да се врати, ќе оди во друг клуб, ако не, здравје :) Него Роуз се бунеше за политиката за плати на Тотенхем, колку што знам за кадарот никогаш не се пожалил.

Leicester City have completed the signing of Freiburg defender Caglar Soyuncu; 5-year deal, £20m fee, according to @Turkish_Futbol1

Значи Мегваер во Јунајтед
Тешко, тие бараа стопери и пред да бидне ова со Мегваер :) Хут и Драговиќ си заминаа.

Баш ме интересира дали ман ју. ќе пазари некој стопер.

Ако ме прашуваш мене, не верувам.

Туку овој Куртоа, кога му го официјализираа трансферот, кога смени на Твитер дека е играч на Реал хахаха кое дно од човек значи

во двете соопштенија од клубовите нема никаде за опцијата за откуп на Ковачич, изгледа само е позајмица од една година

Роуз има проблем со депресија, исто како Ленон. Имаше шпекулации дека се мачи ама деновиве потврди и официјално. Мислам дека намерно бега вон очите од јавноста, Шалке не е нешто експониран тим, ако успее да се врати, ќе оди во друг клуб, ако не, здравје :) Него Роуз се бунеше за политиката за плати на Тотенхем, колку што знам за кадарот никогаш не се пожалил

Мисли си дека не е експониран. Работата е што Роуз е Англичанец и поради проблемите што ги имал најдобро му е да смени средина, надвор од Англија. Тоа е работата. Шалке бараат лев одбранбен бек, а читам Тотенхем го сакаат Курзава од ПСЖ.

Jerome Boateng has agreed a move to PSG, according to Le Parisien. Bayern Munich will receive around €45m.

Jerome Boateng’s agent will meet with PSG on Thursday to try to finalise a deal, according to Sport Bild.

Среќа што Боа ги одби Јунајтед инаку уште повеќе проблеми ќе им направеше. Така со Џоунс и Мегваер ќе имаат една од најдобрите одбрани. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom