- Член од
- 29 април 2015
- Мислења
- 4.402
- Поени од реакции
- 4.362
@Ставрогин ми се смееше за Ракитич и Рафиња... види каква понуда пратија 
Ракитич за Гомеш е Погба бе брат.

Ракитич за Гомеш е Погба бе брат.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
?
Куртоа знаеме дека ќе си оди со месеци, не форсирајте глупости.
А шо мислиш оти не пазари псж. Па вгодина пола барса е нивна. Убај играчи барса за псж купи годинаваФановиве на барса се у филм еј ги заебавме сите, кого ќе заебеме нареден?? Хехехе. А кога им го спопика ПСЖ за Нејмар не им се веруваше им требаше месец два да се опраат да дојдат малце при себе![]()
50+30(Мина)+20(Гомеш).. Мислам и не е така лоша понуда за играч шо самиот тренер не е сигурен дали го преферира пред факинг Мектоминеј..
#freepogba
Нешто многу го сакате Погба сега а две сезони секакви трици се јадеа на форумов.![]()
Kakvi igraci vo angliskata liga se prodavaat za po 20 milioni, Gomes bi trebalo 40 da vredi.... ne zaboravaj deka kje se potepavte so Juventus pred 2 godini da go zemete koga potpisa so Barsa, go baravte i lanskiot preoden rok.... mislam deka on e bash tip na igrac shto saka Murinjo, visok, cvrst ima dobar pas... plus mlad e 25 godini. Shteta shto se povredi, inaku kje go shitnea nad 25 sigurno.Извини вака, ти нормален си?
Прво, во СЕКОЈ момент Јунајтед може да земе 150 000 000 за Погба. Второ, кој будала би дал 20 000 000 за Гомеш, и трето, истото прашање за Мина?
Дај олабајте со глупостите, нема смисла.
За Јувентус не знам ама никогаш не го барал Манчестер Гомеш, не знам од каде ти се информацииве, еден кредибилен новинар близок до клубот немам видено да го спомне. Сигурно Мендеш ви кревал цена за да го земете.ne zaboravaj deka kje se potepavte so Juventus pred 2 godini da go zemete koga potpisa so Barsa, go baravte i lanskiot preoden rok
Da bideme realni, so deneshnive ceni na pazarot 20 milioni se nisto za Gomes, vie eden Blind go prodadovte tolku, za eden Mina shto izigra 3 utakmici za Barsa i dobro Svetsko se shpekulira deka ste ponudile 35 milioni. Gomes bese mnogu dobar vo Valencija, ama ednostavno ne se vklopi vo Barsa i iskreno ne e tolku los kolku shto navivacite nashi go rugaat i toa e mnogu bitno.За Јувентус не знам ама никогаш не го барал Манчестер Гомеш, не знам од каде ти се информацииве, еден кредибилен новинар близок до клубот немам видено да го спомне. Сигурно Мендеш ви кревал цена за да го земете.
И да чинеше немаше да го шиткате. Како јас сега да пишам овде абе топ е Дармијан што ви е, на овој пазар 40 вреди сигурно, пред 2 години пола Европа го барашеАко се продавале такви играчи по напумпани цени продадете го и вие ама гледам потешко таа работа.