Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Кога веќе е запнат толку да бега нека го пуштат, од сите споменати имиња за негова замена најсоодветно решение мислам дека е Шмајхел, и Батланд исто така е добар голман

Sent from my iPhone using Tapatalk

Кога веќе е запнат толку да бега нека го пуштат, од сите споменати имиња за негова замена најсоодветно решение мислам дека е Шмајхел, и Батланд исто така е добар голман

Лестер ми личат на сериозна екипа и не им земаш играч на 3 дена пред почеток на сезона па што сака нека е. Требаше тоа после СП веднаш, еден новинар вика дека Челзи го сакале Алисон ама го испуштиле и сега само Батленд е опција.

Боже, Боже што нема се да прочиташ Тоби не бил квалитетен дефанзивец, па уште и година дена не играл квалитетен фудбал. Од кога се повреди против Јувентус во февруари/март, да немаше играно многу, ама според моја математика тоа не се година дена или ја сум можда глуп

Боже, Боже што нема се да прочиташ Тоби не бил квалитетен дефанзивец, па уште и година дена не играл квалитетен фудбал. Од кога се повреди против Јувентус во февруари/март, да немаше играно многу, ама според моја математика тоа не се година дена или ја сум можда глуп
Беше повреден ама после тоа го заковаа на клупа зошто им кажа дека нема да потпише договор.

А зошто уствари Куртоа не живее заедно со жена му ? Нели заради семејството пека да се врати во Мадрид

Да биде бељата поголема, се разбрани пред да си оди од Челзи;)

Беше повреден ама после тоа го заковаа на клупа зошто им кажа дека нема да потпише договор.

Да, ама ако гледаме по тоа не играше шест месеци, а не година дена како што некои овде лупаат...

И Ковачич притискал трансфер, одбил да тренира за да го пуштат да си оди од Реал

И Ковачич притискал трансфер, одбил да тренира за да го пуштат да си оди од Реал

Дај бе не треси зелени жити се. Изгледа ова горе десно не е Ковачич, некој друг играч е. Денес се вратија на тренинг со Марсело, Варан и Касемиро и тренираа со Кастиља.

38624370_1855982821157227_628581864067563520_n.jpg

Дај бе не треси зелени жити се. Изгледа ова горе десно не е Ковачич, некој друг играч е. Денес се вратија на тренинг со Марсело, Варан и Касемиро и тренираа со Кастиља.

Прегледај го приврзокот 195024

Нема бројка што може да и ги изброи истресканите глупости, само скролај.

6997199d5ea220562c67a72a764cf9b8.png

Сигурно од памет не ми дојде да пишам за Ковачич, еден куп шпански медиуми го пишат истото

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom