Волкот....Доста со политика сеа, лајк за првиот шо ќе каже име на ќерката на директоров и ќе дае инстаграм![]()
ма фуцк ин браин чоечепитцкхин дим
каква е плажата у евридики?злоупотребата на џипот од страна на диме спасов е питцкхин дим спрема злоупотребата на ЦЕЛА МВР од страна на Спасовски за инсценирање случај а со цел на политичко поентирање... Никогаш не се расчисти сообраќајно квази судирот со пасатот а криминогените типови од пасатот кој работеа по инструкции на МВР исчезнаа од медиумите...
а диме си доби пријава за неоправданокористење на возилото ама се се замачка...
Ова со џипот во Грција е сосем друга работа, во нормални услови Грција привремено би го запленила џипот
mislam deka bez odobrenie od drzava domak
Знаеш ли што е злоупотреба на полиција? Да пратиш 20 специјалци, да апсат наркоман, да трае тоа два дена,да се бркаш со демонстранти по библиотеки,најнова злоупотреба е да пушташ солзавци по кафиќи на кеј, а пази, во тој случај полицијата 40 минути била удирана со тврди предмети и затоа морала да интервенира. Затоа ти ако ја викаш Гордана Јанкуловска, со незнам како се вика овој Спасовски, за мене, и за секој нормален мислам дека се исти. Неспособни.злоупотребата на џипот од страна на диме спасов е питцкхин дим спрема злоупотребата на ЦЕЛА МВР од страна на Спасовски за инсценирање случај а со цел на политичко поентирање... Никогаш не се расчисти сообраќајно квази судирот со пасатот а криминогените типови од пасатот кој работеа по инструкции на МВР исчезнаа од медиумите...
а диме си доби пријава за неоправданокористење на возилото ама се се замачка...
Ова со џипот во Грција е сосем друга работа, во нормални услови Грција привремено би го запленила џипот
Во Грузија имаше слична ситуација пред 3 месеци со влегување на специјалци по дискотеки апсења итн. Ама им излегоа на улица следниот ден на протести, па контра протести имаше од другиве,Знаеш ли што е злоупотреба на полиција? Да пратиш 20 специјалци, да апсат наркоман, да трае тоа два дена,да се бркаш со демонстранти по библиотеки,најнова злоупотреба е да пушташ солзавци по кафиќи на кеј, а пази, во тој случај полицијата 40 минути била удирана со тврди предмети и затоа морала да интервенира. Затоа ти ако ја викаш Гордана Јанкуловска, со незнам како се вика овој Спасовски, за мене, и за секој нормален мислам дека се исти. Неспособни.
Со оглед на тоа кој се го испопримија на работа откако се инсталираа, верувај дека навистина се премногу глупи.Не знам што да кажам, дали се глупи до тој степен дека нема да ги откријат на ова време кога све е на интеренет или пак имаат толку сила па се курчат или па кој знае што. Бар да имаше некаква корист од правење криминал, ама вака незнам стварно, тоа што е сигурно е дека секој ден ново дно се пробива во државава, веќе необјасливи се овие будалаштини.
Не е проблем да влезе, да направи рација, да уапси дилери, малолетни, ујп да изврши контрола. Секаде во свет прават вакви рации.Само тука е работата што партиски работат. Тие големите наредуваат, овие кучињава за бурек и бесплатен превоз во ЈСП си молчат.Треба врвот горе да се исчисти. Ама нема маж тоа да го направи. Затоа ќе бојкотираме,ќе бидеме дворски шутеви,ќе не трпат уште малку, па кога ќе ни здосади и ние,и државава, ќе отидеме у три лепе пичке материне.Во Грузија имаше слична ситуација пред 3 месеци со влегување на специјалци по дискотеки апсења итн. Ама им излегоа на улица следниот ден на протести, па контра протести имаше од другиве,
дежа ву
https://www.reuters.com/article/us-georgia-protests/hundreds-protest-in-georgia-after-police-raid-night-clubs-idUSKCN1ID0I4
https://twitter.com/GeorgeGogua?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^995331073037996033&ref_url=https://mixmag.net/read/georgian-police-raid-clubs-bassiani-and-cafe-gallery-and-arrest-bassiani-owners-news
https://mixmag.net/read/georgian-police-raid-clubs-bassiani-and-cafe-gallery-and-arrest-bassiani-owners-news
Секогаш внимава што кажува, така и овој пат
Срцка премиер иаме, лидерче наше, само треба да го следиме, знае тој кај не води,
може со историја и минато не му иде, ама за иднината да чекориме со него
![]()
Министерката за одбрана беше на "Umbrella Beach" во близина на Пефкохори на Илинден, сигурна имало придружба, дали бил овој или некој друг џип не знам.Нема појако од лагава дека џипот бил службено во Грција а натоварен до врв со лидл кеси, да го фатиле од друг агол сигурно и некое масиче од икеата ќе се видеше