Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
Читав да го продаделе Перо па тој Бернард да го заменел и со парите да се купи класа играч во средина... не знам ни јас што играч е, прв пат слушам за него.

Како и да е, ќе има многу многу комбинаторики до крај на август.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
Читав да го продаделе Перо па тој Бернард да го заменел и со парите да се купи класа играч во средина... не знам ни јас што играч е, прв пат слушам за него.

Како и да е, ќе има многу многу комбинаторики до крај на август.
do sredina na avgust, pred start na serija a zavrsuva sea transfer periodot za klubovite, i u pl e taka.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
I da go prodadat perisic a da go donesat modric mislam deka bi bile dosta pojaki i ne bi pretrpale nekoja zaguba na kvalitet.

Handanovic
Vrsalko devrij skrinar asamoa
Brozovic naingolan galardini
Modric
Martinez ikardi

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874
Sve imase tuka, imase i eden otepan t.n navivac na inter, sto gi ubeduvase ostanatite deka sme nemale sansi za ls, sakase i u brisenje user da se kladi. :tvg:

Nego dobar e mario, bolji e od valero i vesino ama ko karakter e gjubre. Da ne mu bea smrdenite izjavi kontra inter nemase da iam nisto protiv da ostane, idealen e za kvalitetna alternativa za vakva sezona sto ni sledi, vaka nema sto da bara, vcera se vide fanovite sto mu mislat.
Добро ги извртуваш муабетите,нема што.СМЕ НЕМАЛЕ шанси за лш :vozbud::vozbud:
Тој отепаниот навивач,5 години ти го тупи ова што се случува летово.Дека требаат проверени класа играчи за ДА НЕ СЕ МАЧИМЕ за топ 4 со Лацио,Фиоре и слични.И ептен згрешил,срам да му е.На 7 кола до крајот имавме обезбедено ЛШ благодарение на игрите на новиот руи коста.
Од спротива,не отепаниот навивач не убедуваше дека марио,кондо ќе бидат ворлд клас за некоја година и дека се добар дил за по 40кк.
Тие идните играчишта сеа биле супер за алтернатива :busi:

Доколку го купат Модрич,ќе викаш дека ЛШ ни дава нови димензии и прелесно е да купеме играч како него.Доколку не го купеме, сигурно сме имале проблеми со ФФП и немало теорија да се случи тоа.
Нвм

Лаутаро мора да биде стартер !Нека измислат и нова позиција ако треба.
Помеѓу Модрич за 60 или СМС за 100,би го одбрал хрватов без ниту секунда думање.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.266
Поени од реакции
10.365
I da go prodadat perisic a da go donesat modric mislam deka bi bile dosta pojaki i ne bi pretrpale nekoja zaguba na kvalitet.

Handanovic
Vrsalko devrij skrinar asamoa
Brozovic naingolan galardini
Modric
Martinez ikardi
Мислам у формацијата Модрич и Наиголан би ги смениле местата. Не знам, така остануваме со 2ца напаѓачи, што у секој случај е лошо.[DOUBLEPOST=1533493497][/DOUBLEPOST]
Помеѓу Модрич за 60 или СМС за 100,би го одбрал хрватов без ниту секунда думање.
После босите партии на светсково со Србија, некако многу сум скептичен за Сергеј, и освен што е помлад, нема баш друг адут на негова страна (не е малце и тоа).

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.266
Поени од реакции
10.365
@Vatren
И на овие напумпани цени на пазаров,не вреди повеќе од 50кк
Со оглед на тоа како се изгоревме со Кандрева, како пропадна оној Андерсон од Лацио, како го попушија Милан со Биља... Тотално нестабилен тим ми се Лацио за да дадеш толку пари за нивен играч.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.976
Поени од реакции
15.297
Абе каков смс нека брка работа на тимов му треба мудоња што ќе донесе шампионски менталитет, со лука ќе добиеме гарантирано учество во лш следни две години, па за понатаму ќе имаме и те како силна основа да носиме млади играчи и од нив да градиме шампиони. Моментално, сакале да признаеме или не, сме лузерски клуб кој пука како тетовец на свадба при првиот притисок. Млади играчи премногу тешко се развиваат во ваква средина, единствено икарди успеа ама он е опасно копиле кур го боли за све. Смс има потенцијал ама не ми личи дека е карактер ко мауро и мислам ќе се вклопи во тимскиот менталитет.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.955
Поени од реакции
116.525
Добро ги извртуваш муабетите,нема што.СМЕ НЕМАЛЕ шанси за лш :vozbud::vozbud:
Тој отепаниот навивач,5 години ти го тупи ова што се случува летово.Дека требаат проверени класа играчи за ДА НЕ СЕ МАЧИМЕ за топ 4 со Лацио,Фиоре и слични.И ептен згрешил,срам да му е.На 7 кола до крајот имавме обезбедено ЛШ благодарение на игрите на новиот руи коста.
Од спротива,не отепаниот навивач не убедуваше дека марио,кондо ќе бидат ворлд клас за некоја година и дека се добар дил за по 40кк.
Тие идните играчишта сеа биле супер за алтернатива :busi:

Доколку го купат Модрич,ќе викаш дека ЛШ ни дава нови димензии и прелесно е да купеме играч како него.Доколку не го купеме, сигурно сме имале проблеми со ФФП и немало теорија да се случи тоа.
Нвм

E sea sve ok muabetov, ama primetuvas kako ispaga tocno sve sto ti zborev prethodnite preodni rokovi? Koj igrac be brat gi doaga da ti igra LE ili ni LE duri? Gleas sto znaci eden eban vlez vo LS, da ne zboram za nesto povekje. :)

Ti zboris za klasa igraci ama imavme li moznost prethodnite preodni rokovi da privleceme takov igrac? Normalno ne, ke ti doe tebe Modric za da ti igra LE, ke si go prasam Gjuro. :D

Gleas sea kako e polesno, go dogovaras Radja za bagatela sto se vika, go nosis Vrsaljko, napinjas za Modric. Da ne vlezevme u LS garant sea istive muabeti ke gi teravme za Paredes i za Strinic mesto za Modric, Vrsaljko i kompanija.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.266
Поени од реакции
10.365
Леле како цимоли овој Перишич... ќе му ебам грозниот. Цел тим на Икарди се шлепаше лани и пак незадоволни нешо.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874
@Stefan-kobe
Не сум ненормален да го барам Модрич лани/предлани,тој дури и сеа е преголем залак според мене.
Никој не одрекува дека играњето во ЛШ ти дава можност за подобри играчи.
Овај преоден рок со ништо не потврдува тоа што ми зборувале претходно.Пред 1 месец истите што сеа им беше логично да дојде Видал/Модрич,ми пишуваа дека сум бил не салам ако мислам дека можеме да купуваме класа играчи,јер ффп.Еве и сеа,надвор од умот им е Модрич,а ако случајно дојде тогаш ни ффп ни мфп,ќе пишувате дека ЛШ ни овозможува такви играчи и се ќе биде као нормално..Значи што и да се случи муабетов ќе биде, хехех знаев јас ама вие не разбирате.На 2 кола до крајот на Сериа А ми пишуваа одредени членови ''Со душа чекаш да сме надвор од топ 4,ете ти се направи кеФот што ќе бидеме 5ти'',за после тоа да ми пишува постови како да сме биле цименто 3то место,осигурано на месец до крајот.
Друго нешто,70кк за Марио и Габигол или кој и да беа во ист рок,се секогаш полоша опција од например 70кк за Наинголан(или таков тип)Немој да ми речеш дека за истите мочани 70кк нема да најдат некој таков играч.Тоа е целиот муабет што го потиме 2-3 години уназад.Ама кај нас се купува Еркин или како и да беше+ уште 3-4 такви нубови и се трошат истите пари со кои што сме можеле да земем 1-2ца САЛАМ играчи.
На таквите постови ми реплициравте со ''Не играј менаџер,не може Бејл и Мес да ги донесеме''Извртување на моите и муабетите на Берзекер/Гуарин,со цел да испаднат паметни одредени членови.И Стварно не ми е јасно,како може некој да е толку перфектен и да нема никаква грешка цели 10 години.На крајот и за Кондо,Марио кои што беа по негова мерка,испадна дека не е грешка.Не не,тие не се лоши туку така ете се случи да не се снајдат иначе они се идноте големо нешто во фудбалот.
Како што можат да договорат ова лето некои трансфери со плаќање на рати и купување во наредни години,можеа и лани и пред лани.Не мора Модрич да ми го носеа,има и др играчи што би не турнале напред.Ама неее,не можеше да се прават финти со позајмици и исплаќања,уефа следела.Немало можност да се внесат одредени 20-50 милиони со што ќе го убрзаме процесов.Тешки милијарди потрошија еден куп тимови со 100 различни финти,ама затоа кај нас неможело 20-30кк да се внесат за да купиме одреден играч.И на крајот некој чор ќе земиме за 35 наместо некој страшен за 60.Појасно од ова нз како да ти/ви објаснам.И сигурно душман ви сум во фан клубов,оти не ви одам по кевот :D
И зошто да не ги хејтам за ваквата работа?Лани се испостави и дека сме во право со тоа што не сме задоволни од летото,затоа што на 5мин бевме до надвор од топ 4.
Годинава е веќе друга прказна,и нормално е да се пофалат.Е сеа зависи како ќе завшиме наредните 2 недели, се е можно.
Ама треба да си имаш свој сопствен став за се,не може да читаш што рекол Латас или рандом стручнак и здраво за готово ''ффп не еба,не можеме итн''
Повеќе постот е за син упатен,особено од половината надолу.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.266
Поени од реакции
10.365
@Stefan-kobe
Не сум ненормален да го барам Модрич лани/предлани,тој дури и сеа е преголем залак според мене.
Никој не одрекува дека играњето во ЛШ ти дава можност за подобри играчи.
Овај преоден рок со ништо не потврдува тоа што ми зборувале претходно. Пред 1 месец истите што сеа им беше логично да дојде Видал/Модрич,ми пишуваа дека сум бил не салам ако мислам дека можеме да купуваме класа играчи,јер ффп.Еве и сеа,надвор од умот им е Модрич,а ако случајно дојде тогаш ни ффп ни мфп,ќе пишувате дека ЛШ ни овозможува такви играчи и се ќе биде као нормално..Значи што и да се случи муабетов ќе биде, хехех знаев јас ама вие не разбирате.На 2 кола до крајот на Сериа А ми пишуваа одредени членови ''Со душа чекаш да сме надвор од топ 4,ете ти се направи кеФот што ќе бидеме 5ти'',за после тоа да ми пишува постови како да сме биле цименто 3то место,осигурано на месец до крајот.
Друго нешто,70кк за Марио и Габигол или кој и да беа во ист рок,се секогаш полоша опција од например 70кк за Наинголан(или таков тип)Немој да ми речеш дека за истите мочани 70кк нема да најдат некој таков играч.Тоа е целиот муабет што го потиме 2-3 години уназад.Ама кај нас се купува Еркин или како и да беше+ уште 3-4 такви нубови и се трошат истите пари со кои што сме можеле да земем 1-2ца САЛАМ играчи.
На таквите постови ми реплициравте со ''Не играј менаџер,не може Бејл и Мес да ги донесеме''Извртување на моите и муабетите на Берзекер/Гуарин,со цел да испаднат паметни одредени членови.И Стварно не ми е јасно,како може некој да е толку перфектен и да нема никаква грешка цели 10 години.На крајот и за Кондо,Марио кои што беа по негова мерка,испадна дека не е грешка.Не не,тие не се лоши туку така ете се случи да не се снајдат иначе они се идноте големо нешто во фудбалот.
Како што можат да договорат ова лето некои трансфери со плаќање на рати и купување во наредни години,можеа и лани и пред лани.Не мора Модрич да ми го носеа,има и др играчи што би не турнале напред.Ама неее,не можеше да се прават финти со позајмици и исплаќања,уефа следела.Немало можност да се внесат одредени 20-50 милиони со што ќе го убрзаме процесов.Тешки милијарди потрошија еден куп тимови со 100 различни финти,ама затоа кај нас неможело 20-30кк да се внесат за да купиме одреден играч.И на крајот некој чор ќе земиме за 35 наместо некој страшен за 60.Појасно од ова нз како да ти/ви објаснам.И сигурно душман ви сум во фан клубов,оти не ви одам по кевот :D
И зошто да не ги хејтам за ваквата работа?Лани се испостави и дека сме во право со тоа што не сме задоволни од летото,затоа што на 5мин бевме до надвор од топ 4.
Годинава е веќе друга прказна,и нормално е да се пофалат.Е сеа зависи како ќе завшиме наредните 2 недели, се е можно.
Ама треба да си имаш свој сопствен став за се,не може да читаш што рекол Латас или рандом стручнак и здраво за готово ''ффп не еба,не можеме итн''
Повеќе постот е за син упатен,особено од половината надолу.
Се ти е на место, ама за да го земеш ти тој 1-2 салам шо го збориш, треба со нешто да го убедиш. Ало, јуве е 100 години по ред шампион и дури сеа успеа да донесе играч од калибар на Роналдо, или да му скинат на Реал потребен играч. Пошо и Реал го зема Тони Крос за бедни 20-30 милиона, ама пошо е Реал, пошо е тим што е стабилен, а не смејурија каква што бевме со менување по 2 тренера годишно. И нормално дека изборот ни беше или некој млад недокажан да преплатиш и да се молиш, или некој пред умирање (кондогбиа/форлан/... дополни сам).

Пошо математиката не е Марио + Кондогбиа + Габигол = Роналдо. Има многу фактори од кои зависи дали таков играч би ти дошол у тим.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874
Се ти е на место, ама за да го земеш ти тој 1-2 салам шо го збориш, треба со нешто да го убедиш. Ало, јуве е 100 години по ред шампион и дури сеа успеа да донесе играч од калибар на Роналдо, или да му скинат на Реал потребен играч. Пошо и Реал го зема Тони Крос за бедни 20-30 милиона, ама пошо е Реал, пошо е тим што е стабилен, а не смејурија каква што бевме со менување по 2 тренера годишно. И нормално дека изборот ни беше или некој млад недокажан да преплатиш и да се молиш, или некој пред умирање (кондогбиа/форлан/... дополни сам).

Пошо математиката не е Марио + Кондогбиа + Габигол = Роналдо. Има многу фактори од кои зависи дали таков играч би ти дошол у тим.
Под тоа 1-2ца салам играчи не мислев на златната топка.Сигурно не мислам дека ќе го купевме Роналдо или Иниеста наместо Марио+Габи+Еркин :icon_lol:
Ете ти го како за пример Наинголан.Абе Милан го зеде Бонучи,од коњ на магаре слезе за 50кк.Да ви речев јас тогаш дека треба ние да го земеме Бонучи,хахаххахах што кур бара кај нас бе,Сериа А му е сгурна и си игра ЛШ кај нас ќе идел,ти скрос си будала александаре.И ќе ме имаше во темата најглуп пост на денот.
Ова ко за пример ви го кажувам Бонучи,не реков дека требало да го земеме или ќе се случело тоа.За 70кк се купува САЛАМ играч.Никогаш и никаде немам пишано дека треба да не купуваме 3-4 играчи и со парите да го купиме Роналдо или Де Брујн.Наполи си купуваше играчи а ми кажувате дека немало да идат кај нас таквите.Ете ти ги Пасторе и Лавеци,демек неможевме да ги купиме?
Ова салам играч ти е Наинголан и слични на него играчи што се веднаш после супер ѕвездите.

Kajgana Shop

На врв Bottom