Фан Клуб: Интер

Уште не било готово со барса.
Нов плот твист може да се задеси.[emoji4]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ништо од плот твистот,се е готово со видал-барса трансферот.
Абе оризари беее,абе гомна едни неспособни беее!
Невиден срам изедовме како клуб, гниди едни неспособни!Мајките у пичка на цела управа да ви ви изнаебам а!
Курот да ми јадете сеа со лоботки барели и слични гревови.
Па и ја будала,си викам се смениле работите,тргна на подобро,се напалив и сега и одмор и све ми поебаа крвта скапана да им ја изнаебам!
Пу!

Последно уредено:
Имено „Мундо Депортиво“ тврди дека Артуро ќе зема скоро дупло помалку во однос на тоа што можеше да го заработи ако се одлучеше да потпише за Интер.

Znaci nemora da se tvrdi deka nie go stopiravme transferot mozebi igracot koga slusnal deka barselona go saka ne odbil nas neso vo stil na roma i malkom samo poblaga verzija.

da ke go opravdav, ako se nategase za ebaniot dembele, ili nekoj takov, vidal e veke drug muabet, nemas tuka aj ke rizikuem za modric makar i go izgubil vidal, ne ide. Tuka ostanues so kur u usta, a ako primer go izgubis dembele ili rabiot ili nekoj takov vtororazreden, mozes da pokries na kraj makar i panic buy si naprail, ama za vidal da najdes zamena soodvetna tesko, nema sansa.
Според мене со Видал ќе имавме само сигурно 3то место, ја пре би ризикувал со Модриќ или еве Ковачиќ (глеам шпекулации) за да атакуваме на Скудето зашто тимот ќе го добие тоа што му фали после Снајдер или Рафиња пример од лани.

Дека Видал ее кражба за тие пари нема муабет. Најдобро ќе беше и двајцата да можеа да дојдат.

Nemozam da go razberam toa awe inter se odkaza deka vidal i naingolan se ist tip na igraci kao spaleti i auselio ne razbirat od fudbal. Spored mene esinstvenl zosto vidal ne dojde vo inter e barselona i sigurno mu imat ponuddno podobri uslovi i igracot saka da igra so mesi. Tuka zavrsuva prikaznata

Nemozam da go razberam toa awe inter se odkaza deka vidal i naingolan se ist tip na igraci kao spaleti i auselio ne razbirat od fudbal. Spored mene esinstvenl zosto vidal ne dojde vo inter e barselona i sigurno mu imat ponuddno podobri uslovi i igracot saka da igra so mesi. Tuka zavrsuva prikaznata

Не се слагам!
Ок, во секој случај тоа си е твое мислење и право на верување.

Да се одвиваа настаниве во тајност и наеднаш да се појавеше вест дека Барса ни го краде Видал ќе поверував во ова, ќе сфатев дека Барса е супериорна во однос на нас (а и на сите) и нема што да се прави.

Али после две недели промени и симнувања на цени на Видал да излезат шпекулации како се интересираме за негова "подобра опција"... е мало морген што ќе ме убедите во тоа да верувам дека Барса ни го грабна!
Гледаме едно а всушност сакаме друго, крајно аматерски!
Баерн не се заебава и сигурно нема да ги чека неспособњациве наши да се одлучат.

И верувам во ова, зошто да не би? Опцијата "Модрич" ги замаја имбецилите и поверуваа дека можат да ја донесат така лесно "10-ката", а всушност ќе останат со курот в раце!

Па да не се ценкаа и да платеа 30 милиони сигурен сум дека сега ќе беше во Милано.

После оваа неспособност и аматеризам (доколку не најдат соодветна замена за Видал) - КОЛЕКТИВНА ОСТАВКА!

Жими се, на тацна да ми ги стават Видал или Модриќ, ја Водал че го одберам за во Интер 100 пати. Поготово за во Серија А. Добро бе поздалимуматерина лепа, салам се овие?
Ејјјј Сантон рома ни го префати за 12 милиони, ние за 20 се думаме за Видал.
Продај се живо и диво, земи го Видал, после со парите ако сакаш не по Модриќ, по Меси, по орлојте мадина ако сакаш летај.
Ааааааааа немом поќе, лексилиум 3мг гнетам сеа и легнувам [emoji36][emoji34]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Не се слагам!
Ок, во секој случај тоа си е твое мислење и право на верување.

Да се одвиваа настаниве во тајност и наеднаш да се појавеше вест дека Барса ни го краде Видал ќе поверував во ова, ќе сфатев дека Барса е супериорна во однос на нас (а и на сите) и нема што да се прави.

Али после две недели промени и симнувања на цени на Видал да излезат шпекулации како се интересираме за негова "подобра опција"... е мало морген што ќе ме убедите во тоа да верувам дека Барса ни го грабна!
Гледаме едно а всушност сакаме друго, крајно аматерски!

И верувам во ова, зошто да не би? Опцијата "Модрич" ги замаја имбецилите и поверуваа дека можат да ја донесат така лесно "10-ката", а всушност ќе останат со курот в раце!

Па да не се ценкаа и да платеа 30 милиони сигурен сум дека сега ќе беше во Милано.

После оваа неспособност и аматеризам (доколку не најдат соодветна замена за Видал) - КОЛЕКТИВНА ОСТАВКА!
2 nedeli se nategaat a vo vtorata nedela barsa stapila vo kontakt i se rasprasuvala. Inter nudel zamena a barsa plajka kes i ti sto mislis koj ke odbere baern M? Vidal koj ke odbere ? Daj ti se molam kako prvo nikoj zvanicno od licata vo inter ne potvrdi oti se e dogovoreno nikoj oficijalno od inter ne potvrdi deka vidal e veke igrac na inter ama totalno nikoj. Nikoj drig neznaa sto se ima slucenl osven auselio i ose 2 -3 od inter.

Сигурно нешто силно ги привлекло кон Модриќ штом се откажале од финализирање на договорот со Видал.

Има нешто,не може туку така да се откажат од Видал и им прднало ај ќе преговараме со Модриќ,може ќе ни упали.

Не е така едноставно,сигурно има нешто не го знаеме ние,а го знае само Аусилио и тие поблизу кон него.

Можеби Жоао Марио ќе се продаде во меѓувреме,имаат некои преговори во напредна фаза,можеби Весино сака да оди за Челзи,па со парите од нив да се пазари Модриќ ??

Има илјада и една варијанта да се случи Модриќ да дојде во Интер,сигурно нема на слепо да тргнат по него,не е некое детенце од Аргентина и ајде ако бидне бидне,ако не големо чудо.

2 nedeli se nategaat a vo vtorata nedela barsa stapila vo kontakt i se rasprasuvala. Inter nudel zamena a barsa plajka kes i ti sto mislis koj ke odbere baern M? Vidal koj ke odbere ? Daj ti se molam kako prvo nikoj zvanicno od licata vo inter ne potvrdi oti se e dogovoreno nikoj oficijalno od inter ne potvrdi deka vidal e veke igrac na inter ama totalno nikoj. Nikoj drig neznaa sto se ima slucenl osven auselio i ose 2 -3 od inter.

Да да, на Барса не и требаше Видал само сакаше да не ебе 5 до 12...

Ти се ценкам за одредена ствар, се договараме - прифаќаш мои услови и чекаш да ти одговорам. Во меѓувреме дознаваш како истата ствар ја сакам од друг, што ќе направиш?

Ќе им објаснуваш на другите како ја чуваш само за мене... ?

Последно уредено:
Сигурно нешто силно ги привлекло кон Модриќ штом се откажале од финализирање на договорот со Видал.

Има нешто,не може туку така да се откажат од Видал и им прднало ај ќе преговараме со Модриќ,може ќе ни упали.

Не е така едноставно,сигурно има нешто не го знаеме ние,а го знае само Аусилио и тие поблизу кон него.

Можеби Жоао Марио ќе се продаде во меѓувреме,имаат некои преговори во напредна фаза,можеби Весино сака да оди за Челзи,па со парите од нив да се пазари Модриќ ??

Има илјада и една варијанта да се случи Модриќ да дојде во Интер,сигурно нема на слепо да тргнат по него,не е некое детенце од Аргентина и ајде ако бидне бидне,ако не големо чудо.
Изгледа разбрале и силно ги привлекла информацијата дека Монтоливо - Модрич за сиромашни е на трансфер листа, па го баталиле Видал. :)))

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Батица, ваква несериозност во никој случај не смее да биде одлика на клуб како Интер, поготово не на клуб кој после 10 години крева глава и добива прилика да преговара со еден Баерн!

Нема што да те привлекуваат други опции. Играчот очајно ни требаше!Меси ако им твитнеше ":love:нероаѕури" пола тим ли требаше да го продадат?

Според мене и да дојде Модриќ ништо не ги пере од фејлот мајката у пичка да им ја ебам на сите во управата.

Не за друго ќе не кошташе ебани 18-20М макс, и тоа со позајмица. Море 5 натпревари да изиграше на ниво ќе ги исплатеше тие пари.

Вака како што е составот моментално, со Наинголан како засилување и без Рафиња, макс ќе ни биди пак борба за место кое води во ЛШ, тоа мора да го знае и слепецот Аусилио и Спалети.

Јас искрено се надевав дека ќе го потпишиме Видал, и Рафиња уз него па да заличиме на екипиште, па на крајот да потпишиме по можност уште едно крило па да атакуваме тогаш и на титула зошто да не.

Но тоа е тоа.

И тука да ви пишам - не може Видал да го потпишете со позајмица, мора да продолжи договор со Баерн прво, има важечки договор до 2019. А ако после сте нуделе МОЖНОСТ за откуп...

Пројде Mister X, сеа идеме со Mister Y. Mateo fucking Kovacic. Не, сериозно не се при свест. Боље Оби од Торино нека го вратат.
cela pitagorova teorema ke ja kupime u picku mater[DOUBLEPOST=1533249048][/DOUBLEPOST]
Според мене и да дојде Модриќ ништо не ги пере од фејлот мајката у пичка да им ја ебам на сите во управата.
.
kako nema da gi pere , pa ne bese vozmozno vidal i modric, ili ili e muabetot, ne dvajcata vo paket, vsusnost, samo toa i ke gi izvadi, modric. Mozebi i kovacic : )), ama toa ja ako se prasuem zasto mi e eden od poomilenite igraci.
Praime muabet za momentalno najdobrata 10ka u svet, bez razlika sto e 32 godini, a u septemvri puni 33, ako biras, mislam deka izborot e ocigledno, rabotata e sto nikade ne e precizirana tocnata pricina zasto se povlekle, samo pretpostavki ima, a site se nadevaat na toa, na nekakov preddogovor za luka.
A i ako se sporeduvaat vidal i modric kako profil na igraci, mnogu pogolema potreba imaat od luka otkolku od vidal.

cela pitagorova teorema ke ja kupime u picku mater[DOUBLEPOST=1533249048][/DOUBLEPOST]
kako nema da gi pere , pa ne bese vozmozno vidal i modric, ili ili e muabetot, ne dvajcata vo paket, vsusnost, samo toa i ke gi izvadi, modric. Mozebi i kovacic : )), ama toa ja ako se prasuem zasto mi e eden od poomilenite igraci.
Praime muabet za momentalno najdobrata 10ka u svet, bez razlika sto e 32 godini, a u septemvri puni 33, ako biras, mislam deka izborot e ocigledno, rabotata e sto nikade ne e precizirana tocnata pricina zasto se povlekle, samo pretpostavki ima, a site se nadevaat na toa, na nekakov preddogovor za luka.
A i ako se sporeduvaat vidal i modric kako profil na igraci, mnogu pogolema potreba imaat od luka otkolku od vidal.

Да да добро прочита, нема да ги пере да дојде и Модриќ, поготово не за 18-20М, во денешно време, со напумпани цени на играчите за играч како што е Видал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom