Струмица

Морам да ти пишам. Не се замари со професорите и со тва дали ги боле или не за вас. Живеј си как сакаш, оти на крајта ко ке дојдаш 4та ќе сфаташ оти на никој за никој не му е гајле, а ко ќе се запишаш на факултет за ништо нема да ти послуже тај револт сега шо го чувствуваш. И јас бех как тебе. Се бунаах и ме нервираа а у меѓувреме ги почитуваах најного од сите. И ништо не добиваш на крајта веруви, само си губаш нервите. Не оди утре на школо ако не одат сите, ко ке дојде сабота може и да га скокнате оти половината нема да дојдат. И уживи си пливи си и пиј си кафе у 19ката!

Samo kafe li da pie,neli treba da shmekne nekoo moma,on e mlad i kaj nego fuche :back::sekss:

Малце офф топик :)
Знаа ли некој колку пари е една жица за гитара у таа продавничката кај кружнио тек?

hahahaahahahaahahahahah detto potera ceni vie idei mu davate za kakvi zici da si zemal:))))) Jasno

a gore nesto procitah ke ja zatvorale temata ili nesto sl???

Ne moze da ja zatvorat,nie si pisame za nasio grad,so ima novo,dek se prodavat zici za gitara,pajako kolko koli dignal,dali puknala pak nekoo vodovodna cevka pa da go raskopat PATO oti masovno e na celo selo i nikogas ne e asfaltiran...

Лол, добро баширане ти дадеа... Потешал bash.. :pos2::pos2:

Ептен ми прецизираате еј :):)
Ај ако може некој стварно шо знаа да ми каже...

Ne moze da ja zatvorat,nie si pisame za nasio grad,so ima novo,dek se prodavat zici za gitara,pajako kolko koli dignal,dali puknala pak nekoo vodovodna cevka pa da go raskopat PATO oti masovno e na celo selo i nikogas ne e asfaltiran...

Се убаво, ама некој ко ќе напише: Дек сте бе ореле!!! ми се иде да го исклучам со трн оф!

Се убаво, ама некој ко ќе напише: Дек сте бе ореле!!! ми се иде да го исклучам со трн оф!
Еее не вики така саа и ти :)
Да ги пофалам децата, оддамна не се спомнале такво нешто :vozbud:

Не говорејте ного за професорто нек штрајкуват ка се у право не им се исполнани барањата од пред пола година таткоми е учител и знам зашо штрајкуват а нема да ни доо лошо +2-3 дена одмор

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom