Струмица

Васко ли бе?
Не бе Зоран/а..генерација ти е
хаха, абе Интел не ја гледам ного таа ТВ шо дават на нее да го емм се исто па исто шо дават на вис тава и на интел изгледа хахах машини се соработуват си, как шо знам и на интел има музички поздрави и честитки, тава педерчето ме нервире ного шо е там шо е на тв шо коментире ка се викаше тава :)
Инче Интел и Вис немат допирни точки бе..Интел акооо телевизија јас см плазма телевизор

Mладоженецо Панче ја поздравува својата невеста, другарите, мајка му Мара, татко му Перо.. и .. родителите.

:pos:

Вис закон бе.

Ахахахахахахаххах лоооооооооооооооооооооооооооололоололоолллолл. :pos2::pos2::pos2:

Васко ли бе?
Незнам как се вика шо го ебам едно педер.

Не бе Зоран/а..генерација ти е

Инче Интел и Вис немат допирни точки бе..Интел акооо телевизија јас см плазма телевизор
Може да е Зоран посеизгледа.

Интел SUCK! >)

Mладоженецо Панче ја поздравува својата невеста, другарите, мајка му Мара, татко му Перо.. и .. родителите.

:pos:

Вис закон бе.
Дек си видел саа да дават честитки на вис бе... тва беше на времето. Колку години веќе нема. На интел има само и твааа се некои мајката .. од Дабиле, Свекорот од Гичерлија, Стрината од моноспитуво им честитаат свршувачка со ... од Гратско Балдовци :tv:

So pesnata KAD BI BIO RANJEN roditelite na Trajco mu posakuvaat srekno zaminuvanje vo ARM.
Sreken prv rodenden na Mite so pesnata DA NAM ZIVIS JOS TOLIKO.
Me mrze da pisuvam oste so se klapat po televiziite koo ima pozdravi...

Ќерката наталија ја поздравува својата мајка со песната:
Зошто си ме мајко родила

Зочето Георгиев му се смејаах на времето, ама па си го бива до негде за новинар,за разлика од другите од Струмица. Ама тии едни нови шо се,незнам на коо телевизија,абе да ти се повраќа од педере.Вести ми водат,шо ги знам тама,неделно попладне.Поарно јас ќе одам новинар и водител тама.

Зочето Георгиев му се смејаах на времето, ама па си го бива до негде за новинар,за разлика од другите од Струмица. Ама тии едни нови шо се,незнам на коо телевизија,абе да ти се повраќа од педере.Вести ми водат,шо ги знам тама,неделно попладне.Поарно јас ќе одам новинар и водител тама.
Тешки времина дојдеее мора нешто да се работе!

Дек си видел саа да дават честитки на вис бе... тва беше на времето. Колку години веќе нема. На интел има само и твааа се некои мајката .. од Дабиле, Свекорот од Гичерлија, Стрината од моноспитуво им честитаат свршувачка со ... од Гратско Балдовци :tv:
Кон честитката се придружува и дедото Трајан од Нова Маала.

Зоран Ѓорѓиев ли бе?? Еми он не е веќе у Интел ( напуштил)

Скапал ламбата :pos2:
Има оште такви поздрави и честитки,ама водителките секојпат им се нешто невероватно :vozbud: Ка ги бират се такви не мее јасно. :pos:

Честитките беа закон на времето, најгледани беа. Цела Баница доаѓаше во Вис само да го поздрават чичкото или да честитат родендено на дедото шо напунил 90 години.
Арно е веќе ги нема на Вис, а за Интел незнам, уствари веќе Интел незнам ни дали ми е штелувана на телевизоро :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom