Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не им е проблем 7-8 пратеници од дпне да купат, кога ќе имаат 2/3, Ѓорѓе и да сака да се опира бадиела следува импичмент. Проблемот им е што сакаат да го измамат народот и да престават дека народот сакал. Зошто кога народ ќе потврди тогаш тоа решение останува во век и веков или до 3та СВ. Вака шверцерски преризично е дури и за овие бандити.Многу е можно и тоа, дури и би било почиста и поефикасна операција од правње шарада од тип на референдум кој би бил оспоруван и би бил траума со децении како 2001 или прошлиот референдум од 2004.
Во договорот со Грција пишува дека нашата страна “ може ако сака’’ да распише референдум, не пишува дека мора, паметно се погрижиле за таа работа. Референдумот е став и ветување на Заев, а тоа како што се гледа од приложеното- не вреди гол кур. Све што треба е да се свика седница и да се пазарат уште 7-8 пратеници од вмро што би коштало околу 100 /200 000 евра или еден два предмета на СЈО и чао пријатно. Хорхе би се опирал малце, ама нема опирање на 2/3, пошто 2/3 значат и импичмент.
Го призна ама затоа ги тепаше како лебарки и ги судеше доживотно а не како гомното од Муртино со нив селфи да прави.
Груевски беше страв и трепет за Албанците. Мене еднаш ме опколија група Албанци во Сарај, само отсечно им викнав 'Грујо' и се разбегаа на сите страни...Го призна ама затоа ги тепаше како лебарки и ги судеше доживотно а не како гомното од Муртино со нив селфи да прави.
Го призна ама затоа ги тепаше како лебарки и ги судеше доживотно а не како гомното од Муртино со нив селфи да прави.
Веќе на секого му е јасно дека ЕУ е далечен сон ,макар и да се смени името.Затоа и им пропадна журката за НАТО под наслов можда и ќе не примат,некогаш!Незнам дали мислат дека народот е до толку глуп па да излези на референдум и да гласа за промена на име ,а за возврат не добиваме ништо освем понижување и самоукинување?
За понижувањето- еден мој внук гимназијалец, пред неколку денови ме праша: што ти смета промената на името за да влезиме во НАТО?Вика подобро ќе живиме. Убаво прашано
Јас му одговорив дали тој се согласува...во кафиќот каде излегува навечер со другарите и другарките, на влезната врата газдата да му ги врти ушите како на гуштер во војска, два три ,,потиљаци,, колку да се види, малку да го повелече за нос и да го пушто внатре да пије колку сака без пари.
Секое влегување нека му прави така...а тој нека си пие без пари.
Ете му подобар живот со повеќе пари
После влечењето за уши и потиљаците ќе му даде пијачка за пред локал да ја испие сам, а не внатре со другите.За понижувањето- еден мој внук гимназијалец, пред неколку денови ме праша: што ти смета промената на името за да влезиме во НАТО?Вика подобро ќе живиме. Убаво прашано
Јас му одговорив дали тој се согласува...во кафиќот каде излегува навечер со другарите и другарките, на влезната врата газдата да му ги врти ушите како на гуштер во војска, два три ,,потиљаци,, колку да се види, малку да го повелече за нос и да го пушто внатре да пије колку сака без пари.
Секое влегување нека му прави така...а тој нека си пие без пари.
Ете му подобар живот со повеќе пари
Молчат, исто ко сдсмовци на тендерите и конкурсите за иновација. Веројатно мислат "и оние крадеа".Баш ме интересира што коментираат ВМРОвците за пресудата за Сеад Кочан? Веројатно мислат дека човекот невин го осудија...![]()
Баш ме интересира што коментираат ВМРОвците за пресудата за Сеад Кочан? Веројатно мислат дека човекот невин го осудија...![]()
Во Бродец во 2007,Диво Насеље итн.[DOUBLEPOST=1532191610][/DOUBLEPOST]Тоа за она тепањето на Кале зборуваш?
Што ти е поентава со сликава?Тука има и роми,турци,македонци и други муслимани.Вера и нација се две различни работи.