Jas prasav i vo sofija mi rekoa deka e prateno i neznam do koga ke cekam
Наидов на случај кој чекал 6 месеци. Мислам дека ако прашуваш телефонски не ни проверуваат, само те ставаат на чекање... како ќе ги фатиш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas prasav i vo sofija mi rekoa deka e prateno i neznam do koga ke cekam
mozes da izvadis EGN, samo cim ides preku ambasada daj im malku vreme najmalku 2 meseci pred da ides vo sofija za da vadis EGNJas sum zbynet pomos!
Preku ambasada morav da prijabam.adresa i toa e ok e sea dali so toa zaedno se dobiva i EGN vo opstinata sredec?
Ili za EGN ke treba dopolnitelno da podnesam?
Izvestuvanje !!!
Promena ima pak vo 2014
Konecno dojdov i jas na red!!!
Posle 4 godino na dopolnitelna konecno sum na finalna.
Prasanje do informiranite?
STO SLEDI PONATAMU, KOJ FAZI SLEDAT POSLE FINALNA? ? Прегледај го приврзокот 193921[DOUBLEPOST=1531496808][/DOUBLEPOST]Stignati se do broj 15xxm2014 - 58xx/2014
Inaku podnesov doks so 1 bratuced i April 2017 potvrda od veliko trnovo za dedo vojnik vo 2ww, vrzano se so izvodi za dvata slucajevi.[/QUOs
So sreka neka bide se iznacekavme.
Ne e preku ambasada preku sofija tamu ke se podiga ukaz i ke se podnesuva za engЈас кога вадев ми бараа извод и треба да имаш пријавено адреса нешто што не го прават под дифолт кај нас во амбасада
ако не е тајна како му пишува на братот ти кој статус,овој што јас го имам сега!??Да, брат ми веќе месец и половина чека
Знае ли некој процедура за здравствено осигурување во Бугарија???На пример ако сум државјанин од 2015година а сакам од сега да имам здравствено осигурување.Дали треба да плачам и за изминатите години или од сега па за натаму?
Ne ti treba molba..ides do miniterstvo na pravosadie i si trazis nazad ...treba da nosis drzavjanstvo bg. ako imasPozz drustvo zanima me da li je neko pisao molbu za povratak orginal dukumenata i ako jeste moze li mi napisat kako se pise..hvala
ако не е тајна како му пишува на братот ти кој статус,овој што јас го имам сега!??
Pa nema kolektiven da imaat sigurnoNA ODMOR ODAAT ...
Групен ќе имаат...Pa nema kolektiven da imaat sigurno
Koga ke dobies ukaz pisi...Ставен на дополнителна 2 мај 2017, Доставена оригинал крштеница на дедо ми 25 мај 2017
Sigyren siГрупен ќе имаат...