- Член од
- 22 септември 2017
- Мислења
- 340
- Поени од реакции
- 396
Па во србите аркан за шип е петрит и за двата никој не ги видел мртвите тела а работеле за исти газда којзнаеШто се подразбира под соработник? Шпиун? Што би шпиунирал/е таквите ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па во србите аркан за шип е петрит и за двата никој не ги видел мртвите тела а работеле за исти газда којзнаеШто се подразбира под соработник? Шпиун? Што би шпиунирал/е таквите ?
Сликава е кога дојде од Долина на Волците оној ќелавиот претпоставувам. Некаде 2011 би требало.Прегледај го приврзокот 193855 Драганчо и џело
може можеЏаро некаде во 1992-93 година(јас бев тогаш студент) имаше во недела емисија на првото приватно радио во Скопје-Скај радио.
Еден саат емисијата беше за местени фудбалски утакмици..а еден саат за естрадата.
Зборуваше за Чолиќ, Брена....како Дорис Драгојевиќ победи на евровизијата....како и наместил дечко на Брена, како со хеликоптер го носеле да мести утакмици по наредба на ЈУ врвот...
ако ве интересира..памтам сеуште од тие муабети..не ме мрзи да пишувам, но несакам да ве трујам непотребно

Можеби а знам дека снимаја филм наим играше со ибро драганчо дали бил незнам не сум геледал филмоСликава е кога дојде од Долина на Волците оној ќелавиот претпоставувам. Некаде 2011 би требало.
Дај те молам најди го оваМожеби а знам дека снимаја филм наим играше со ибро драганчо дали бил незнам не сум геледал филмо
тоа ќе биде долги години натаму најубав документ за македонските гангстери !Ќе пропбам да. Го нам али шип е филмо ми се чиниДај те молам најди го оватоа ќе биде долги години натаму најубав документ за македонските гангстери !

......и 2:0 на крај. Два пати не излегол од офсајт замка

, неверојатно е колку многу сериозни дела по светот имал Коле уште во 70-ти и 80-ти а човекот без разлика што највеќе бил поврзан со високиот круг на СФРЈ, Македонец си е и си заслужува почит на темава и многу повеќе и од други наши криминалци, ќе ви кажам една битна забелешка дека криминалците од времето на Југославија се дефинитивно многу "поквалитетни и попрофесионални" во однос на тие генерации што испаѓаат подоцна, па се до овие денес. По сите истории што ги промозгав другари, сигурен сум дека Коле е најголемиот криминалец од Македонија, во конкуренција со другите криминалци од било која националност кај нас, единствено Даут Кадриовски со својот ранк може да му биде конкуренција на Коле.)