Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

palekrstic

Модератор
Член од
14 ноември 2016
Мислења
2.041
Поени од реакции
5.540
Ок,тогаш ако проверуваш во долното поле со бр.на преписка тогаш си на положително,само ме чуди што толку брзо,некои што со преписки близу тебе 5 или 6 м 2017 сега им се смени статусот од задолжителна во финална.
Ако е така, кога ти се смени во финална?[DOUBLEPOST=1531308097][/DOUBLEPOST]
Jas sum preku konzulat-bitola, imam i pin so password, imam i broj na prepiskata,.... na dvete e taka kako sto postaviv pogore[DOUBLEPOST=1531305783][/DOUBLEPOST]
Dobro te razbrav,.... samo da te popravam ....... dolu proveruvam so toa brojceto sto se pojavuvase od zadolzitelno ( znaci ne so istoto sto e so pin) ..... i taka mi izleguva

Член од
25 април 2018
Мислења
46
Поени од реакции
80
Ок,тогаш ако проверуваш во долното поле со бр.на преписка тогаш си на положително,само ме чуди што толку брзо,некои што со преписки близу тебе 5 или 6 м 2017 сега им се смени статусот од задолжителна во финална.
Ако е така, кога ти се смени во финална?[DOUBLEPOST=1531308097][/DOUBLEPOST]
Na finalna sum 2 meseci

Член од
6 јануари 2015
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.249
извинете вчера неможев да пишам от ПРЕГОЛЕМА еуфорија конечно КОНЕЧНО и кај мене промени ПРОМЕНИ дојде живот ЖИВОТОТ ДОЈДЕ сега уште ЦАРОТ да потпише:):P:D:LOL::гик:

Attachments

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
извинете вчера неможев да пишам от ПРЕГОЛЕМА еуфорија конечно КОНЕЧНО и кај мене промени ПРОМЕНИ дојде живот ЖИВОТОТ ДОЈДЕ сега уште ЦАРОТ да потпише:):P:D:LOL::гик:
Со среќа да ти биде. Со што документи беше?

Член од
27 септември 2010
Мислења
737
Поени од реакции
453
LELE CARE AJDE SO SREKA

Член од
5 јуни 2018
Мислења
55
Поени од реакции
24
Zdravo ajde i jas sakam d prasam koj saka i koj znae neka mi odgovori
Dali so licnata bugarska karta moze da se raboti vo stranstvo...site velat deka mozelo samo vo bg firma i najveke gi vadele soferite..dali moze so nejze da se raboti vo germanija i kako pozz

Член од
18 август 2017
Мислења
276
Поени од реакции
260
Dali so licnata bugarska karta moze da se raboti vo stranstvo...site velat deka mozelo samo vo bg firma i najveke gi vadele soferite..dali moze so nejze da se raboti vo germanija i kako pozz
Zdravo ako e privremena licna karta mozes da rabotis samo vo BG firma..ako e normalna licna karta sto ne e za stranci mozes.ti kakva imas licna karta.

Член од
10 ноември 2017
Мислења
23
Поени од реакции
4
Дечки, кој беше емаилот во Бугарија што сите пишувате за да ви кажат кои документи се веќе поддадени. Имам дадено на посредникот документи ама скоро сигурна сам дека ги нема однесено?

Член од
28 јуни 2014
Мислења
721
Поени од реакции
694
Член од
2 октомври 2016
Мислења
349
Поени од реакции
294
So postojana licna karta na 5 godini moze da se raboti vo germanija i vo cela eu 100 posto

Sent from my SLA-L22 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom