- Член од
- 7 август 2010
- Мислења
- 3.518
- Поени од реакции
- 5.385
Имаше официјална дата кога ќе излезе распоредот?
Некаде прочитав 19-ти јули, ама не ја земај информацијава за релевантна.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаше официјална дата кога ќе излезе распоредот?
И Канаваро за Карини не беше лош дил [emoji1]Или ќе го трампа Пирло за Франческо Коко![]()
дај бе инфо од каде ова со бомбава?Aјде ајде имате пари вие не сте ко комшиките ваши со 0 евра за трансфери, оваа сезона мислам оти конечно ќе има право дерби на Италија, али да почекаме Марота најавил уште една бомба некој ала Кавани
![]()
Од Заевдај бе инфо од каде ова со бомбава?
И? Која е целта на постов?[DOUBLEPOST=1531310931][/DOUBLEPOST]
Имаше инфо дека Марота пред некое време изјавил дека ќе донесе двајца играчи од кој ќе занемат сите во Италија, па само претпоставувамдај бе инфо од каде ова со бомбава?
Фиат плаќа дел од платата на Роналдо. Поврзано е со тоа. Не се пали одма.И? Која е целта на постов?[DOUBLEPOST=1531310931][/DOUBLEPOST]
Имаше инфо дека Марота пред некое време изјавил дека ќе донесе двајца играчи од кој ќе занемат сите во Италија, па само претпоставувам![]()
И што ако плаќа, мала им била платата, нека дојдат овде да видат колку е. Точно е дека во светов нема правда да имаше хирурзите, инженерите ќе имаа најголеми плати а не спортистите. И мене ко медицинско лице ми е криво што некој вработен во фабрика за автомобили во Италија без школо зема 2000-3000 евра а јас едвај ако стигнам до 400-500 па ете не излегувам да штрајкувамФиат плаќа дел од платата на Роналдо. Поврзано е со тоа. Не се пали одма.
ПОГБААААААААИмаше инфо дека Марота пред некое време изјавил дека ќе донесе двајца играчи од кој ќе занемат сите во Италија, па само претпоставувам![]()
И? Која е целта на постов?[DOUBLEPOST=1531310931][/DOUBLEPOST]
Имаше инфо дека Марота пред некое време изјавил дека ќе донесе двајца играчи од кој ќе занемат сите во Италија, па само претпоставувам![]()
Другар форум е бе секој си има право на свое мислење, што пак толку ти пречи тебе. Сум навредил некој? Свесен си колку е глупо после објава на трансфер на клуб што btw не си му ни конкурент а и нема никогаш да му бидеш (Интер и Милан се единствена конкуренција на Јувентус од секогаш) да објавиш такво нешто. Значи не ми пречи ништо само со постот си докажаа многу работи, ништо ново не е тоаМн нак*рчен нешо ти бе, се ти смета, што и да се спомне 'лошо' за трансферот на Роналдо одма реагираш, смири се малце.. кога можат да се пишуваат секакви добри работи во врска со трансферот, ете како инфо зошто да не се сподели и нешто негативно?
Како што пренасавте информации како бил планот за исплата на неговата плата, баш овој пост е поврзан со таа информација. Затоа смири страсти малце, тејк ит изи. Претходно се нафати за твитот на Рома и почна да мешаш баби жаби, секој од управата на Рома го пофали трансферот, ова другото е брецкање за собирање поени,лајкови, одземање на внимание и поголема популарност. Као ако потпишал Роналдо за Јуве никој нема право да каже дека Меси ГОАТ.