- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 737
- Поени од реакции
- 453
MaJ 2018 intervjo iliOd denes nov statusПрегледај го приврзокот 193733 kolku trae ovaa proverka nekoj da spodeli
MaJ 2018 intervjo iliOd denes nov statusПрегледај го приврзокот 193733 kolku trae ovaa proverka nekoj da spodeli
Ако аплицираш преку член од закон кој не бара отпуст од предходно државјанство како што е например член 15 преку кој што одиме сите, Не мора да се откажуваш од македонско и српско државјанство, и ќе можеш и бугарско да земеш. Легално државјанства можеш да имаш колку сакаш АКО законодателството на тие држави дозволуваат повеќе државјанства, а за твоја среќа Македонија Србија и Бугарија го дозволуваат тоа но ако аплицираш под одредени членови на закон.Imam makedonsko i srpsko drzavjanstvo, dali ke mozam da apliciram i za bugarsko bez da se otkazam od nekoe od ovie dve?
Maj 2017MaJ 2018 intervjo ili
Prethoden status sto ti pisuvase?Od denes nov statusПрегледај го приврзокот 193733 kolku trae ovaa proverka nekoj da spodeli
Koke imate vakov status barem daj napisite so kakvi dokumenti ste ako ste so bracedi,strikovci,tetki ne sedite i ne cekajte da dobiete otkaz tuku ako nemate star dokument barem izvadite potvrda i povikajte se na pradedo/dedo>tatko>vie ne zalite dopolnitelni 100-150 evra i posle prasuvate sto da pram ova ona ne e bitno koja godina ste staveni na dopolnitelna mrdnete malce barem i dave odbijat ste napravile sve sto mozele od vasa strana.С'вет'т по гражданство не е уважил молбата Нјама категорични данни за наличието на в'зходјашт б'лгарин.sto e so ovoj status.dali nekoj od forumdzive ima vakov status.prepiskata e na majka mi
od 2013
toa znaci otkaz i pisuvajte so kakvi dokumeti veke ni forumov ne e toa sto beseKoke imate vakov status barem daj napisite so kakvi dokumenti ste ako ste so bracedi,strikovci,tetki ne sedite i ne cekajte da dobiete otkaz tuku ako nemate star dokument barem izvadite potvrda i povikajte se na pradedo/dedo>tatko>vie ne zalite dopolnitelni 100-150 evra i posle prasuvate sto da pram ova ona ne e bitno koja godina ste staveni na dopolnitelna mrdnete malce barem i dave odbijat ste napravile sve sto mojte.
so kakvi dokumenti podnese potvrda vujko brat sestra ...????Od denes nov statusПрегледај го приврзокот 193733 kolku trae ovaa proverka nekoj da spodeli
izmenite se deka preku bratuced tie so imet aplicirano dobivaat otkaz znaci najverojatno posrednikot ke ti recit da ojs potvrda da si zemis i da ja dostavis ako nemas star dokument.Ima li nekoj informacija kakvi izmeni se tie izleze na facebook od posrednik
Значи дека за период од 2-3 па и до 6 месеци ќе имаш информација дали молбата за државјанство ти е одобрена или дека ти е даден отказ.По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
Moze li nekoj da mi kaze sto znaci ova
Pa neli razbiras ke dobies ukaz od Vizeprezintot ili se zezas so nas.pisi podetalno so kakvi dok.si i od koja godinaМолбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија
Дечки може ли да ми каже некој што значи ова?