Odnwsov i potvrda od strum.i dopolnitelni id brat i zaspaa veke godina i kusurZarem osven preku prv bratuced ne odnese plus potvrda od zdruzenie?
Odnwsov i potvrda od strum.i dopolnitelni id brat i zaspaa veke godina i kusurZarem osven preku prv bratuced ne odnese plus potvrda od zdruzenie?
do 12h izdavat proishodi probaj da zvones pred toa vreme..Некој да има информација дали ДАБЧ работи или се на одмор.Денеска вртев телефонски 2-3 пати после 14h блгарско време за да прашам до каде се стигнати со издавање на произходи но никој не крена слушалка?
Ако е се во ред околу 3 месеци но некогаш и повеќе од годинаDenes promenet status, od finalna proverka na polozitelno stanoviste, cekav okolu 3 meseci za promena.So dokumenti preku brat.Otprilika za kolku vreme se doaga do ukaz (dokolku ne izleze nesto nepredvideno)
zhall mie brate.interviu preku sofia besheЗдраво, втор пат поднесувам и втор пат ме одбиват за БГ пасош. Еве што ми пишува:
Отказ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија. С'гласно резолјуција на Вицепрезидента е отказано издаването на указ, за което сме уведомени с писмо рег. № 04-12-18/15/28.06.2018 г.
Дајте некој совет, што да правам и како да постапам, имам ли право на жалба ?
https://www.mvr.bg/електронни-услуги/електронни-услуги-и-справки/справка-за-издадени-и-неполучени-б'лгарски-лични-документиDali nekoj znae broj od policija blagoevgrad da prasam dali mi e gotov pasosot da ne idem za gabe sigurno ima nekoj broj u kancalarija da se prasa dali e gotov poz
Истото и на мeнe.Нeзнам и јас кадe трeба да сe жалам.Ако дознаeш нeшто кажиЗдраво, втор пат поднесувам и втор пат ме одбиват за БГ пасош. Еве што ми пишува:
Отказ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија. С'гласно резолјуција на Вицепрезидента е отказано издаването на указ, за което сме уведомени с писмо рег. № 04-12-18/15/28.06.2018 г.
Дајте некој совет, што да правам и како да постапам, имам ли право на жалба ?
Koga bese na intervju?Od denes nov statusПрегледај го приврзокот 193733 kolku trae ovaa proverka nekoj da spodeli
16 Maj 2017 SofijaKoga bese na intervju?
Околу 2-3 месеца.Od denes nov statusПрегледај го приврзокот 193733 kolku trae ovaa proverka nekoj da spodeli