- Член од
- 12 март 2008
- Мислења
- 1.058
- Поени од реакции
- 759
Иди преку агенција и рентај скутер. Нема боље варијанта. Ма да за некои плажи скутер не ти врши работа.
Доста поскапо.Лани бев на Закинтос и поминав прилично ефтино.Оваа година сакам на Скијатос.Какви се цените,дали е многу поскапо од Занте?
Зависи како сакаш да го поминеш одморот. Јас имам идено на двата острови можеби е поскапо на Занте но за мене не беше голема разкика во цена. Инаку Скијатос е прекрасен.Доста поскапо.
да те прашам дали имап изнајмувано скутер на скијатос и колку пари кошта?Иди преку агенција и рентај скутер. Нема боље варијанта. Ма да за некои плажи скутер не ти врши работа.
Лани летото(2017) од 20 евра почнуваше скутерот. На северниот дел,колку што разбрав,нема патишта,освен со брот натаму не се оди.да те прашам дали имап изнајмувано скутер на скијатос и колку пари кошта?
На северниот дел можно ли е да се вози со скутер ?
Не рентав скутер. Генерално мислам дека не може со скутер на северниот дел. Евентуално со оние на 4ри тркала, полутеренски да ги наречам. Али има плажи на северниот многу јаки. Ние праевме хајкинг шема, бидејќи бевме сместени во Кукунариес и релативно блиску имавме опции за добри плажи, можеби најдобрите.да те прашам дали имап изнајмувано скутер на скијатос и колку пари кошта?
На северниот дел можно ли е да се вози со скутер ?
Може пешки, јас бев до Мандраки и мислам уште една, баш е супер прошетката низ боровата шума.Не рентав скутер. Генерално мислам дека не може со скутер на северниот дел. Евентуално со оние на 4ри тркала, полутеренски да ги наречам. Али има плажи на северниот многу јаки. Ние праевме хајкинг шема, бидејќи бевме сместени во Кукунариес и релативно блиску имавме опции за добри плажи, можеби најдобрите.
јас рентав лани на крф немаше никаков проблем , јас ке одам годинава пред тебе на скијатос па ке ти кажамЈас одам во август, планирам да рентам скутер за 10 дена, слушам дека прават проблем само не знам зошто.... до сега без проблем сме рентале на Лефкада и Крф, ако некој до сега успеал да изрента нека каже нешто инфо за да се снаоѓаме и ние
Убаво да си поминеш и фала ти.јас рентав лани на крф немаше никаков проблем , јас ке одам годинава пред тебе на скијатос па ке ти кажам