Пејачот Влатко Илиевски пронајден мртов

• Креатор на темата Креатор на темата DadoTom
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.558
Поени од реакции
794
vlatkoilievskibyovermindmkd.jpg

Популарниот македонски пејал Влатко Илиевски утрово бил пронајден мртов во автомобил во Скопје, дознава Press24.
според информациите Илиевски бил најден во мотроно возило марка Тојота на Булеварот Трета Македонска бригада.
Од полицијата ја потврдија оваа информација. Велат дека на местото е извршен увид од страна на Јавен обвинител и телото е предадено на обдукција.
Нема информации кои се причините за смртта.
Влатко Илиевски беше еден од најпознатите рокери во Македонија.

Бог да го прости, ма да се надевам дека е лажна вест. Нема да заборавам кога го видов еднаш позади Беко со уште еден дечко, лом беа направени, очите стаклени и носевите црвени, се замиваа на чешмата. Не сум слушнал дотогаш муабет дека користи нешто. Штета за млад дечко.

Штета...Така требало да биде.

Аман бе, греота чоекот, шо и да била причина.
Као пејач...шо знам...не е битно.

Стварно добри песни имаше колку и да го зезаа дека немаше многу врска од пеење.

Ќе фали на македонскава музичка сцена. Што и да му се десило сепак жално е млад живот згасна.

Не пишувајте работи дрога ова она дај да почекаме да видиме официјално од што е починат.

Греота за годините, за најблиските. Се збореше дека претерува у задње време ама веќе е мање више битно.

За што да се работи?
Overdose, се предозирал.

Стварно добри песни имаше колку и да го зезаа дека немаше многу врска од пеење.

Ќе фали на македонскава музичка сцена. Што и да му се десило сепак жално е млад живот згасна.

Не пишувајте работи дрога ова она дај да почекаме да видиме официјално од што е починат.

Па сигурно не е убод од пчела. Ете имаш и официјално на некој од сајтовиве дека се предозирал.

Нека почива во мир :place::place::place:

Overdose, се предозирал.

Па сигурно не е убод од пчела. Ете имаш и официјално на некој од сајтовиве дека се предозирал.
Вака фин човек по телевизија што сум гледал никогаш не сум замислувал дека се дрогира.

Стварно супер песни имаше.

Чекајте малку,првичните објави се рекла-кажала.Треба да се почека објава од полицијата во која ќе биде кажано од што починал.Како и да е,жално е за неговото семејство.Млад беше.Имаше и некои добри песни.Нека почива во мир.

Вака фин човек по телевизија што сум гледал никогаш не сум замислувал дека се дрогира.

Стварно супер песни имаше.
Зошто да не е фин чоек ако се џанка? Лош си е за себе најмногу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom