- Член од
- 6 декември 2017
- Мислења
- 38
- Поени од реакции
- 17
NegotinoOuch.
Ќе може да знам од бар кој град си?
Малку ептен е глупа цела оваа ситуација.
NegotinoOuch.
Ќе може да знам од бар кој град си?
Малку ептен е глупа цела оваа ситуација.
Ajde Nikola kazi ,,, ne pustaj samo prasanja od tipot "sakate informacija?" , a koga 10 lude ke ti piusat sakame, ti da kutis. Aj kazi da znaeme i nieSAKATE NEKOJA INFORMACIJA ?? KAKO DO SEA 100 % TOCNIII
Devojce kakva pravda baras, koga 80% od nas sho barame bugarski nemame dopirna tocka so bugarite, a ne pa tuzba preku advokat do Jotova Ostaj zapad daleku sme nie balkancite od “zapad” . Iako jas pak mislam mora da ima nekoja pricina sitna/krupna za odbivanje taka na suvo bez objasnuvanje nzBarajte is ja pravdata luge deka dodeka vaka se pimiruvate so protivzakonski raboti ke so teraat Bugarite po svoe. Mislam deka tuka ne e problemot sto nema zakoni tuku problemot e sto lugeto ne si ja baraat pravdata. Jas i na zapad ziveev I tamu vaka nekogas ima neprsvdi no lugeto se sprotistavuvaat I na kraj si dobivaat toa sto e nivno spored zakon.
Вака сега, според постовите од форумот, на 11 декември 2017:Negotino
Тука испаѓа дека ништо дополнително немаш, туку само со документ од прва братучеда, си бил на финален преглед.Јас сум со докумeнти од прва братучeда интeрвју 24.01.2017 момeнтално на финална. Дали можe да сe поврзам со потврда од здружeниe и изводи умрeници со прeдок родeн 1910 година со 100 % бугарско сeло во тоа врeмe. Вашe мислeњe ? Благодарам однапрeд
brzo vadi potvrda i podnesvi prasaj kade trebit da ja dostavis!!!Ако преписката ти е одобрена од совет со положително и следи потпис од вицепрезидент може да се достават дополнителни документи?
Одобрена преписка од 5***/2016 само со документи од прв братучед.
Нeма ништо значи тотално чист,нeзнам како да објаснам.Devojce kakva pravda baras, koga 80% od nas sho barame bugarski nemame dopirna tocka so bugarite, a ne pa tuzba preku advokat do Jotova Ostaj zapad daleku sme nie balkancite od “zapad” . Iako jas pak mislam mora da ima nekoja pricina sitna/krupna za odbivanje taka na suvo bez objasnuvanje nz
Тиe докумeнти сe подадeни нeкадe 15-20 дeкeмври одма кога видов дeка сум на финална. Во софија. Потврда од Пeтар Колeв ми извади посрeдникот.Вака сега, според постовите од форумот, на 11 декември 2017:
Тука испаѓа дека ништо дополнително немаш, туку само со документ од прва братучеда, си бил на финален преглед.
Значи, ниту од Здружение потврда, ниту ништо.
А, самите видовме и сеуште гледаме дека само со братучед не даваат.
На финална од 05.12.2017.
Проверка от Вицепрезидента на Р Б'лгарија 08 мај 2018.
Oвие документи >>> + изводи умрeници од прадeдо родeн 1910 г. поврзани со потврда >>> кога се подадени и каде?
I sto toa vreme nema da rabotat voopsto ili ?Еве ви информација, на одмор од 15/07
Пиши во приватна поракаВака сега, според постовите од форумот, на 11 декември 2017:
Тука испаѓа дека ништо дополнително немаш, туку само со документ од прва братучеда, си бил на финален преглед.
Значи, ниту од Здружение потврда, ниту ништо.
А, самите видовме и сеуште гледаме дека само со братучед не даваат.
На финална од 05.12.2017.
Проверка от Вицепрезидента на Р Б'лгарија 08 мај 2018.
Oвие документи >>> + изводи умрeници од прадeдо родeн 1910 г. поврзани со потврда >>> кога се подадени и каде?
Ја имаме истава преписка горе-доле во постовиве на истава страна.Ако преписката ти е одобрена од совет со положително и следи потпис од вицепрезидент може да се достават дополнителни документи?
Одобрена преписка од 5***/2016 само со документи од прв братучед.
[DOUBLEPOST=1530872023][/DOUBLEPOST]brzo vadi potvrda i podnesvi prasaj kade trebit da ja dostavis!!!
site to go velet deka bez potvrda samo so braced ne mojt da dobiet od Jotova potpis za ukaz
Ти лично ги подаде или посредникот?Тиe докумeнти сe подадeни нeкадe 15-20 дeкeмври одма кога видов дeка сум на финална. Во софија. Потврда од Пeтар Колeв ми извади посрeдникот.
Дали си сигурен дека посредникот ја доставил потврдата во правосудие,има и измамници,ќе ти земат пари за ваѓајне документи и си ги редат в џеб а тебе ти велат дека се доставениТиe докумeнти сe подадeни нeкадe 15-20 дeкeмври одма кога видов дeка сум на финална. Во софија. Потврда од Пeтар Колeв ми извади посрeдникот.
Ја имаме истава преписка горе-доле во постовиве на истава страна.
Дечкото доби отказ.
Ова, веднаш >>>
[DOUBLEPOST=1530872023][/DOUBLEPOST]
Ти лично ги подаде или посредникот?
И овие од МБП потврдите, дали исти се како овие од БККС? Некој да не знае?
Посрeдникот[DOUBLEPOST=1530872679][/DOUBLEPOST]Ја имаме истава преписка горе-доле во постовиве на истава страна.
Дечкото доби отказ.
Ова, веднаш >>>
[DOUBLEPOST=1530872023][/DOUBLEPOST]
Ти лично ги подаде или посредникот?
И овие од МБП потврдите, дали исти се како овие од БККС? Некој да не знае?
Сигурeн сум.Значи нe сe измамници.Повeќeто ги знаат Дeлчо Гошeв и Николина Гошeва. с.Звeгор ДeлчeвоДали си сигурен дека посредникот ја доставил потврдата во правосудие,има и измамници,ќе ти земат пари за ваѓајне документи и си ги редат в џеб а тебе ти велат дека се доставени