E
Epsilon
Гостин
ama aj ne me maltretiraj so tvoite seksualni fantazii, se zaebavav, so sakate prajte si.Не знаеш многу за човечката сексуалност, а?
ama aj ne me maltretiraj so tvoite seksualni fantazii, se zaebavav, so sakate prajte si.Не знаеш многу за човечката сексуалност, а?
Веднаш кога ти ќе престанеш да малтретираш со твоите предрасудиama aj ne me maltretiraj so tvoite seksualni fantazii, se zaebavav, so sakate prajte si.
mava na zivec?Веднаш кога ти ќе престанеш да малтретираш со твоите предрасуди
Не дека сум бил, нема ни да идам на такво нешто.
Си прават некој филм. У суштина никој тоа не би го направил со чест А исклучоци.
Се гордеам со тебе.Веднаш кога ти ќе престанеш да малтретираш со твоите предрасуди
Како мала земја и позатворено опшество, културолошки заостанати, и традиционално како за во среден век, нормално е кој ќе излезиш надвор на улица и гледаш луѓе сите да глумат дека се “ко од фотокопир излезени“ и дека сите се горе-долу исти, и така ти делуваат. Чисто ставање маска за во јавност. Моралот успеаа да го поврзат со се и сешто, почнувајќи од личните задоволства, со нешто најсвето - сексот.,кој ако не бил немаше човештвото да постои.Ухххх во Македонија...ти знајш такви ?
Шо мажот и жената биле во сериозна и стабилна врска и мажот дозволил друг маж да влези ?
Збораме за нормален пар а не некој со чудни фетиши и такви работи шо го прат то секој викенд...него пар шо авантуристички 1-2 пати максимум би го напрајл то...
Што има 'свето' во сексот?Како мала земја и позатворено опшество, културолошки заостанати, и традиционално како за во среден век, нормално е кој ќе излезиш надвор на улица и гледаш луѓе сите да глумат дека се “ко од фотокопир излезени“ и дека сите се горе-долу исти, и така ти делуваат. Чисто ставање маска за во јавност. Моралот успеаа да го поврзат со се и сешто, почнувајќи од личните задоволства, со нешто најсвето - сексот.,кој ако не бил немаше човештвото да постои.
Ако си ја заплакниш со крстена вода.Што има 'свето' во сексот?
Што се тоа 'курви'?И да и не. Ако е со курви - да. Ако е со девојка која ја сакам - не. Никогаш.
"Kurvi" se devojki koi sekojdnevno se zanimavaat so ebenje cisto radi zadovolstvo lli za paricki i zatoa imaar status na gresnica.. Inace dodeka maz koj sekojdnevno se zanimava so istata funkcija on e "Macho Man" i statuso gresnik e daleko od nego.Што се тоа 'курви'?
И зошто не со двојка ти?
Ова се перверзии. Дури е забрането и во Библијата.Што се тоа 'курви'?
И зошто не со двојка ти?
Voa e forum na tema "Devojka mi/decko mi saka trojka"Ова се перверзии. Дури е забрането и во Библијата.