Девојка ми/дечко ми сака тројка

Девојка ми/дечко ми сака тројка

• Машко сум и сум за тројка со девојка ми и уште еден дечко.

Гласови: 54 10,5%
  • Машко сум и сум за тројка со девојка ми и уште една девојка.

Гласови: 264 51,6%
  • Женско сум и сум за тројка со дечко ми и со уште еден дечко.

Гласови: 26 5,1%
  • Женско сум и сум за тројка со дечко ми и со уште една девојка.

Гласови: 37 7,2%
  • Машко сум и сум против.

Гласови: 82 16,0%
  • Женско сум и сум против.

Гласови: 49 9,6%

• Вкупно гласачи
    512

Horny Junkie

АТЕИЗАМ,МУЗИКА, СЕКС,УМЕТНОСТ, ДРОГА!
Член од
21 јуни 2018
Мислења
45
Поени од реакции
15
Член од
5 јули 2018
Мислења
3
Поени од реакции
1
Ne e kako sto mislite. Ima mnogu mazi koi bi pravele trojka so uste eden maz dokolku e siguren. Inaku imav mnogu mfm iskustva a samo edno so 2 devojki... Bivsata bese bi i mozam da kazam deka toa mi bese najubava vrska

K

kicodarker

Гостин
Ухххх во Македонија...ти знајш такви ?
Шо мажот и жената биле во сериозна и стабилна врска и мажот дозволил друг маж да влези ?
Збораме за нормален пар а не некој со чудни фетиши и такви работи шо го прат то секој викенд...него пар шо авантуристички 1-2 пати максимум би го напрајл то...
Како мала земја и позатворено опшество, културолошки заостанати, и традиционално како за во среден век, нормално е кој ќе излезиш надвор на улица и гледаш луѓе сите да глумат дека се “ко од фотокопир излезени“ и дека сите се горе-долу исти, и така ти делуваат. Чисто ставање маска за во јавност. Моралот успеаа да го поврзат со се и сешто, почнувајќи од личните задоволства, со нешто најсвето - сексот.,кој ако не бил немаше човештвото да постои.

Член од
26 април 2018
Мислења
170
Поени од реакции
105
Како мала земја и позатворено опшество, културолошки заостанати, и традиционално како за во среден век, нормално е кој ќе излезиш надвор на улица и гледаш луѓе сите да глумат дека се “ко од фотокопир излезени“ и дека сите се горе-долу исти, и така ти делуваат. Чисто ставање маска за во јавност. Моралот успеаа да го поврзат со се и сешто, почнувајќи од личните задоволства, со нешто најсвето - сексот.,кој ако не бил немаше човештвото да постои.
Што има 'свето' во сексот?

NEROMARE

Niente denaro, niente Svizzero.
Член од
5 јули 2018
Мислења
83
Поени од реакции
63
И да и не. Ако е со курви - да. Ако е со девојка која ја сакам - не. Никогаш.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Што се тоа 'курви'?
И зошто не со двојка ти?
"Kurvi" se devojki koi sekojdnevno se zanimavaat so ebenje cisto radi zadovolstvo lli za paricki i zatoa imaar status na gresnica.. Inace dodeka maz koj sekojdnevno se zanimava so istata funkcija on e "Macho Man" i statuso gresnik e daleko od nego.
A ne so devojkata zatoa so e inficiran od ljubomora.
Ne primal vakcina protiv ljubomora kako malecok ;)

NEROMARE

Niente denaro, niente Svizzero.
Член од
5 јули 2018
Мислења
83
Поени од реакции
63
Давам мое мислење. Реков јас би рекол да, со две бар лезбејки.

Kajgana Shop

На врв Bottom