- Член од
- 26 април 2018
- Мислења
- 170
- Поени од реакции
- 105
Не знаеш многу за човечката сексуалност, а?onaka
Не знаеш многу за човечката сексуалност, а?onaka
Не е точно! Има еден куп жени кои имаат секс со двајца мажи, а едниот им е сопруг или се во сериозна врска.Факт е дека единствено тројка можи да има ако се согласи женското за уштедно женско....
Никој маж не би се согласил за уште еден маж....рано е не сме уште толку созреани и опен мајндед.
Ухххх во Македонија...ти знајш такви ?Не е точно! Има еден куп жени кои имаат секс со двајца мажи, а едниот им е сопруг или се во сериозна врска.
Знам секакви.Ухххх во Македонија...ти знајш такви ?
Шо мажот и жената биле во сериозна и стабилна врска и мажот дозволил друг маж да влези ?
Збораме за нормален пар а не некој со чудни фетиши и такви работи шо го прат то секој викенд...него пар шо авантуристички 1-2 пати максимум би го напрајл то...
Не вервам...од инает збораш сегаЗнам секакви.
Сериозна сум ко смрт.Не вервам...од инает збораш сега
E aj i jas od "inat" ke kazam deka ne mi smeta zena mi da je ebam so drugo masko zaednoНе вервам...од инает збораш сега
И ја до негде не верувам, мислам дека народот уште е со такви стари мислења. И ме интересира, што, како ги организираат тие работи?Сериозна сум ко смрт.
Не знам зошто мислиш дека во Македонија не би можело да има вакви работи?
Ете, баш пред некој ден имаше свинг забава во околината на Скопје.
mnogu lesno druzba i sex . samo treba da znaes sto sakas. Sum bil i organiziram takvi zurkiИ ја до негде не верувам, мислам дека народот уште е со такви стари мислења. И ме интересира, што, како ги организираат тие работи?
кај ги организираш?mnogu lesno druzba i sex . samo treba da znaes sto sakas. Sum bil i organiziram takvi zurki
Кај ги организираш, у куќа кај тебе, изнајмуваш?mnogu lesno druzba i sex . samo treba da znaes sto sakas. Sum bil i organiziram takvi zurki
Да и мене то ми беше сомнеж многу застарени и затупени се луѓето овде,ама очигледно има исклучоци..И ја до негде не верувам, мислам дека народот уште е со такви стари мислења. И ме интересира, што, како ги организираат тие работи?
Не дека сум бил, нема ни да идам на такво нешто.Да и мене то ми беше сомнеж многу застарени и затупени се луѓето овде,ама очигледно има исклучоци..
Секоја чест за ти бато шо даваш женати да ти ја ебат секоја чест стварно..храброст!