Струмица

Mирцаши, ако сакате темата за вашиот град да изгледа како лог од мирц муабет на 8 годишни деца, во ред, не ми смета.
Ако не, оправете се.
шо да се опраам коо нон стоп провоцира

хаха тава ли епроблем да те дознаам? ццц несакам да се замарам со такви глупости иначе .......... и ја моламте веке престани да ме провоцираш ај за твоо добро:smir:
тим4е не се нервири губеш дел од лепотта( ти па зш не го хакнеш и така немаш шо да прааш, со него нема разбира4ка):vozbud::vozbud::vozbud:

Ako ne se smirite ke ve baniram site, i onie koi preteruvaat i onie koi ne, t.e. celata tema u kurac ke ja pratam.

Mir.

Чера у селект. Ного мокно си поминах, конечно им текна на тие дј-ите да пуштат салам музика за денсане. 11/10. :) Фаљаше само Traffic или Love Comes Again и маси ке станаше, лол. (тка мее зборо, нема маси да кршам)

Чера у селект. Ного мокно си поминах, конечно им текна на тие дј-ите да пуштат салам музика за денсане. 11/10. :) Фаљаше само Traffic или Love Comes Again и маси ке станаше, лол. (тка мее зборо, нема маси да кршам)
Zbaci M'na e bil u element,znaa on da napraa jaka zurka ama treba i dobra publika.So bila taa rabota so nekoi 2 deca od Kuklis,zaginale nekade kaj Smokvica Gevgelisko?

Zbaci M'na e bil u element,znaa on da napraa jaka zurka ama treba i dobra publika.So bila taa rabota so nekoi 2 deca od Kuklis,zaginale nekade kaj Smokvica Gevgelisko?

Директен судар Саксо и Ленд Ровер.
саксото такси било.
Ја тука чети!

Е да тук си у право. Ного од народо си оде накај 2 саато, баја е глупо тва (добро саа, ак почне да пуште рап-крап или некои други видови музика и јас си бегам). Тка беше и на Никифор, накај 2 саато почна да си оде народо на горните спратови, а човеко до 4 саато пушташе музика. Ама се додека има атмосфера на нашта маса, ного не ми е гајле за другите, ак треба и сами ке останаме.

Хеј, знаате некоо добро место во Струмица дек шо стават пирсинг? Се мислам на вегите да забодам некоја...

Хеј, знаате некоо добро место во Струмица дек шо стават пирсинг? Се мислам на вегите да забодам некоја...

Мислам дека не. Шик, продавницата за бижутерија требаше да добие лиценца, ама не му дадеа тогај на Митето (газдата). За тии шо тетовират, евентуално пити горе у трговскио до судо, кај Џочето Ичката, у нивнио салон за тетовирање.

Не пирсат ни тама на веѓа, јазик, и сл.
Ке забодаш 500ка у болницата со родител под рака, или Радовиш.

Ах, со родител. Кој ке се расправа дома цц.. Тешко убедуване ке стане вечер..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom