Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
According to RMC Sport, Lucien Favre would like to sign Hatem Ben Arfa who is a free agent in a few days. Dortmund could offer him a 3 year contract. Ben Arfa prefers to concentrate on his physical preparation and is not yet in a hurry to make his decision.

Во Ница одигра супер под Фавр ама типот две години веќе топка нема пипнато. Фавр што мисли не знам.

И Хакими од Реал ќе го праќаат на позајмица во Дортмунд.

Мароканскиот Меси веќе го имаме, а наскоро и хрватскиот.

Бас Дост и Вилшир во преговори со Фенербахче. И двајцата како слободни играчи. Бас Дост е пред договор, а Вилшир барем покажал интерес со тоа што бил во Истанбул веќе и разговарал со нив.

Умирам од смеење на гифовите во репликите кога ќе пише за некој трансфер :D
Многу невино ми изгледат овој Орнстеин или е страшен глумец, ко да не е свесен со која твитер багра си има работа :D
Страшни тролој имат :pos:

Бас Дост и Вилшир во преговори со Фенербахче. И двајцата како слободни играчи. Бас Дост е пред договор, а Вилшир барем покажал интерес со тоа што бил во Истанбул веќе и разговарал со нив.
Вилшир ке мрдне од Англија? Не би рекол,па тој отиде во Бурнмаут иако имаше опции и за Европа.

Вилшир и Турција :icon_lol: 2 месеца и давам на спојкава пред да избие некаков куршлус.

Руни ќе го финализира трансферот во МЛС

Што бидна со Фекир? Читав нешто Манчестер го сакале
Од хеликоптер се гледа дека Аулас ви нафрла имиња само за побрзо да го земете. Според него, секој ден некој различен го бара Фекир.

Genoa President Enrico Preziosi claims Amin Younes, who joins Napoli on July 1, “will be out for seven or eight months” with an injury, having tried to sign him.

Може требаше во темата заборавени играчи да го ставам ова. Играчот не постои веќе.

Од хеликоптер се гледа дека Аулас ви нафрла имиња само за побрзо да го земете. Според него, секој ден некој различен го бара Фекир.

Па не знам Клоп зошто и не го земе, или нека им го даде Лалана или некој сличен плус некое евро:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom