Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па се избегнаа.Koga ke mi tekne se pravea kalkulacii Brazil-Germanija da se izbegnele u 1/8 finale![]()
Баш и треба да се отворат,првпат поминуваат подалеку Енглезите од Германија на ова Светско.Освен кога двете екипи играа во финалето 1966![]()
Не отворајте ги англискине медиуми ако ја поддржувавте Германија ова СП![]()
pa se izbegnaaKoga ke mi tekne se pravea kalkulacii Brazil-Germanija da se izbegnele u 1/8 finale![]()
Pa se izbegnaaKoga ke mi tekne se pravea kalkulacii Brazil-Germanija da se izbegnele u 1/8 finale![]()
Корејскиот голман Јо уствари беше правиот Ноер.Денес концентрацијата на Ноер беше на лошо ниво, достојно за Чемпионшип голман (не велам дека тој е таков скраја да е, туку сегментот кој го спомнав). Не само киксот со излетувањето туку и топката од слободниот што му излезе од раце. Тоа е оној ментален замор кој го имаат голманите иако нивната позиција нема физичко трошење. После 6 месеци пауза му се собраа 3 натпревари за 10 дена![]()
Абе што правеше Ноер бе, зашто искочи на центар?Каков дебил мајко мила аххаахахахаа
Ајде дома пријатели мои, и така со ништо не заслуживте да одите понатака. Бразил има пенал за 1/4 финале, со кој и да игра.
Како заврши Мексико да не знајш ??? За другарче прашвам [emoji13]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Па се избегнааKoga ke mi tekne se pravea kalkulacii Brazil-Germanija da se izbegnele u 1/8 finale![]()