- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 737
- Поени од реакции
- 453
Kakvi dokumentiVcera potpisan ukaz 3**/2017 konzulat bitola
Kakvi dokumentiVcera potpisan ukaz 3**/2017 konzulat bitola
dali voopsto ti bese staven na dopolnitelna i imase vakov status:Sofija, noemvri 2016![DOUBLEPOST=1530023458][/DOUBLEPOST]
На интервју Софија 2016, на Проверка од вицепрезидента од Март
Ок, може и да Ви се смени и другиот статус и да ви пишува да си го земете од Битола, проверете си пак но како и да е, ако и понатаму пишува да закажете тогаш така и ќе направите.[DOUBLEPOST=1530030792][/DOUBLEPOST]Zaedno bevme vo konzulat vo Bitola i nikoj od nas ne navede od kaj ke go zeme.
Извод ќе ти треба за во МВР за сликање, ако го преведуваш овде, тогаш овде треба да го легализираш во амбасадата или конзулат. Сведоци не ти требаат. Копија од пасош, првата страна, документот од општината за Егн и адреса,барање да попуниш и да уплатиш во зависност за колку време сакаш да го имаш пасошотDali znaes za mojov slucaj nesto:
Adreda i egn podnesov vo ambasada mi pobaraa samo 3 sliki, uplata vo uni banka 25 evra, 10 evra za adresa i egn zaedno. Mi kazaa do avgust ke bide se gotovo i da si gi zemam od opstina sredec vo Sofia.
Koga i za kade treba izvod moj preveden i legaliziran? Dali preveden i legaliziran vo skopje ke go prifatat tamu.
I dali na bul, Marija luiza mozam da se slikam za ekspres licna karta (pisuva izdavanje do 8 rabotni saati)[DOUBLEPOST=1530018522][/DOUBLEPOST]citav unazad i nekakvi svedoci za slukanje?
Sti e toa??
Predhodno so kakov status beshe,i so kakvo poteklo?gledajte sho prave vice presidentot
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
toj status na moj drugar preku sofia na interviu pes nikakov dekument bemef staveni na proverka ot viceto presidentot a jas sum so dekument ot cico as ishte sum na proverka a toj eve sho mu se napravi denes 16 meseciPredhodno so kakov status beshe,i so kakvo poteklo?
Zasto tvojot peijatel ne izvadil nikakvo poteklo[DOUBLEPOST=1530041915][/DOUBLEPOST]toj status na moj drugar preku sofia na interviu pes nikakov dekument bemef staveni na proverka ot viceto presidentot a jas sum so dekument ot cico as ishte sum na proverka a toj eve sho mu se napravi denes 16 meseci
Koja data bese na intervjugledajte sho prave vice presidentot
24/11/2013besheZasto tvojot peijatel ne izvadil nikakvo poteklo[DOUBLEPOST=1530041915][/DOUBLEPOST]
Koja data bese na intervju
24/10/2013 beshe na interviu24/11/2013beshe
Mene vaka mi bese 2 meseci i potoa se smena na proverka kaj Viceprezidenta uste okolu 3 meseci za konecno sega ,mi e odobreno udostoverenieto.Denes promena kolku vreme trae ovaa postapkaako moze nekoj da mi kaze. Intervju Sofija 16 maj 2017
Ако може да споделиш со какви документи си?Denes promena kolku vreme trae ovaa postapkaako moze nekoj da mi kaze. Intervju Sofija 16 maj 2017