СП 2018 - Група Ц (Франција, Австралија, Перу, Данска)

• Креатор на темата Креатор на темата Partizanen banditen
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две селекции ќе продолжат понатаму?

• Вкупно гласачи
    56
  • Гласањето е завршено на .
Не бе ако, гледајте си досадно, јас кога “навивав“ второво коло да има изненаЏеЊе резултати, ми викавте не било фер/не заслужиле. Ако не играме ние, ми е гајле за кого било или не било фер.

Какво и да е, не се криви Данска и Франција за ова, им одговара на двете репрезентации, не се прости.

Греота за луѓето шо стварно платиле карта за ова денешно ѓубре од утакмица. Од Аргентина утепана да испаднат да дае госпот

Не бе ако, гледајте си досадно, јас кога “навивав“ второво коло да има изненаЏеЊе резултати, ми викавте не било фер/не заслужиле. Ако не играме ние, ми е гајле за кого било или не било фер.

Какво и да е, не се криви Данска и Франција за ова, им одговара на двете репрезентации, не се прости.

Перу е веќе 0:2 значи Данска е 99 % во нокаут фаза, нема оправдување ова мртвило

Sent from my iPhone using Tapatalk

Перу е веќе 0:2 значи Данска е 99 % во нокаут фаза, нема оправдување ова мртвило

Па баш поради тоа де, нема зошто Данска да влага во дуели беспотребно и да ризикува повреда некој фудбалер, освен ако не сакаат да се прво место. Не гледаме прв пат вака општа куроболка на турнир кога им одговара на двете репрезентации.

Менди во 30 минути покорисен од Лукас во 240.. Фекир исто ако не му е стартер наредна нека се утепа пацерот.. Усман џабе го форсират не го бива

Се надевам и двете ќе се клизнат у нокаут фаза.

Да ти ебам умрената сМРТ телевизија, дотолку ли немате уште еден канал да ја давате и другата утакмица и исто време па кој што сака нека си гледа.

Абе ене и на словенскана даваат само една а резултатот од другата стои на екран, незнам шо народ ќе бевме, само да се плачело.

Па баш поради тоа де, нема зошто Данска да влага во дуели беспотребно и да ризикува повреда некој фудбалер, освен ако не сакаат да се прво место. Не гледаме прв пат вака општа куроболка на турнир кога им одговара на двете репрезентации.

епа ме чуди пристапот на Данска, кога веќе знат дека се ојдени понатаму можеа да нападнат за победа и први да бидат

Абе ене и на словенскана даваат само една а резултатот од другата стои на екран, незнам шо народ ќе бевме, само да се плачело.
Na RTS 1 odese francija, na RTS 2 avstralija

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom