СП 2018 - Група Х (Полска, Сенегал, Колумбија, Јапонија)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две селекции ќе продолжат понатаму?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Полска, банда без команда. Толку се очајни во форма, од физиотерапевтот до самите играчи, страшно.

Polskaaa, bialo - czerwoni... :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Bruka za slovenskiot svet. :tapp:[DOUBLEPOST=1529869749][/DOUBLEPOST]
2AZRM2G.png

:masa:

Фабијански мислам дека ги бранеше квалификациите, за да добие награда "клупа" и идиотот Шчешни да им усере две утакмици, каков идиот од селектор.

Ова им е дека не играа пријателски за да се подобро рангирани и да се носители на група :D

И јас го помислив истото. Не играа пријателски за да бидат во топ 8 на листата на ФИФА и да добијат група по мерка. Ете добија таква група и прописно се обрукаа. Јас па ги сметав за добра репрезентација, мислев изненадување на првенството ќе бидат...

Се откажувам од Баерн ако не го откупат Хамес

Се откажувам од Баерн ако не го откупат Хамес

Му фалеше на Ел Тигре гол, многу лошо го започна првенството, и денес не беше нешто сјаен ама со голот се извади, да се надеваме дека ќе распали и понатаму и дека ќе ја однеси Колумбија во 1/8 финале оти подобро изгледаат засега од сите други репрезентации, Јапонија исто заслужи

Sent from my iPhone using Tapatalk

За мене по ова до сега сите три репрезентации заслужуваат 1/8 финале. Штета што некој ќе испадне. А најверојатно или Сенегал или Колумбија ќе се пакуваат.

За мене по ова до сега сите три репрезентации заслужуваат 1/8 финале. Штета што некој ќе испадне. А најверојатно или Сенегал или Колумбија ќе се пакуваат.
Сите пари ги турам на двојна шанса Јапонија.. Нема шанси за пад

Кажав уште на почеток Јапонија има добри играчи, скоро сите играат во топ 5 лиги, играат смирено не паничат и си ја чекаат својата прилика за гол, ќе го добијат последниот натпревар, Полска се очајни

Сенегал Колумбија ќе биди интересен дуел, ако загуби Јапонија од Полска овие две со нерешен резултат одат понатаму, тренерот на Јапонија направи неколку измени за натпреварот со Полска ќе видиме дали ризикот ќе ги кошта пласман, а Сенегалците пак конечно со фул состав, изгледа се чуваа за овај финален меч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom