Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
`Come again in silence,

You evil Angel, blame it all on me

Like you did it before...

Just one last time

Catch me when I fall,

So deeply in LOVE with you...`:wub:​
:love3:

сјдкфлјергхеркјгхејрксдфвсдкјвилсуѕњиефѕхњљуфх лкдвхсдфвхсњ
Е стварно си невозможен.
Ме полудваш!:muh:

Ама пак те сакам...:pipi:

Deka te sakam i deka ke izdrazam uste 1 edna nedela a potoa samo jas i ti 2 nedeli, sekoja bozija sekunda

Сакам да ти кажам за добро утро само :

ТЕ ЉУБАМ!

~*~

Ниту еден до сега не се понудил да ми донесе научен труд за НЛО ... сите имаат други тактики, а ти си така сладок.
Ете зошто можеби и ќе останам овој пат покрај некој ... маче мое најслатко на свет.

Утре сме заедно на првите три часа ... те љубам!:gus:

Ќе дојде денот кога целово ова чекање ќе се претвори во еден момент на радост и среќа. Иако чекањето ќе биде долготрајно знај дека мојата љубов кон тебе можеби ќе го смени својот облик но нема да изумре.

Утре... воздух нема да си земеш од мене, ќе те гњавкам, ке те замаркам, ќе ти се пикнам по кожа...
Те сакам...

штета што скоро цел викенд нема да се видиме... веќе ми недостигаш, срцко мое најубаво!

Ти си мојата снежна принцеза...
Мојата Снежана

Ако има вечер снег уште ќе ти направам еден гооолем Снешко!

Те љубам принцезо! :wub:

:pipi: Денес беше најубаво...
Те љубам...:pipi:

Се молам само за уште една случајност... Само уште ТАА една работа нека `случајно` се деси, и се` ќе биде во ред... Кога само би се случило тоа-и-тоа, се` ќе биде супер со нас... Знам дека и ти се надеваш на истото... Те осетив вчера.
Ајде, нека ми помогне случајноста само уште за ова...

Vidi sega...deka ima problem ...Ima ..Deka ti bese neshto vcera ..ti beshe.. deka si cuden ...cuden si ..fakt... ama deka mozam da citam misli...epa ne mozam..daj otvori se kazi mi shto e problemov , ne mozam vekje da sedam doma i da pretpostavuvm shto moze da ti bide...AMAN !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom