- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Блиску сум билМори Србијо, ти ја скинав мрежата, мене ме викаат Гранит Косова!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Блиску сум билМори Србијо, ти ја скинав мрежата, мене ме викаат Гранит Косова!
breeeej, ako e bas vaka sroceno, ondakМори Србијо, ти ја скинав мрежата, мене ме викаат Гранит Косова!
Prevodot e bas takov, e sega dali profilot e negov ili na nekoj drug, toa e drugo prasanjebreeeej, ako e bas vaka sroceno, ondak
![]()
Сум го дупел ѕид. Сум го правел пикадо
Добар БрихНема попаметна работа Брих пред очите на цел свет, со ВАР со се, ќе фаворизира икс репрезентација, занемарувајќи си ја кариерата, авторитетот и иднината.
Мафтаат они со чавката сегде ама тој шконот од грчко или кипарско првенство го избркаа после еден таков испад. И така треба да е сегде, зошто фудбалот не е животинско царство.Од фудбалски аспект гледано Швајцарија заслужи да победи, последните 20 минути висеше голот на Србија, буквално одеа Србите на терен, не, не одеа, лазеа. Судијата имаше неколку грешки кои беа во корист на Швајцарците, друга работа прославата е прича за себе, увек кога ќе дај гол некој Албанец сигнализира онака со рацете и во првенства се има дешавано, клошарана, ама до негде и ги сваќам на толку провокации јас да бев сечениот ќе му го изваев 90 мин
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не е фората дали имал некој добра или лоша утакмица, поентата е дека се испосељачија, ама тоа е... толку е менталниот склоп.Гранитов ве тригерна сите до еден и ви го скри златното момче Савич вџеб.. Вака Погба да беше надигран од факинг Гранит сеа на сред Париз жив ќе го запалеа![]()
Lele ziti se kazi mi kako se vikase ovaa serijabreeeej, ako e bas vaka sroceno, ondak
![]()