СП 2018 - Група Е (Бразил, Швајцарија, Костарика, Србија)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две селекции ќе продолжат понатаму?

• Вкупно гласачи
    50
  • Гласањето е завршено на .
Си прославија головите така како што сакат, а и гледам општо Албанците се радуваат како да победила Албанија.

Мене ме чуди што толку ви пречи демек нецивилизирани, ако ете Македонец играше за Швајцарија и дадеше гол на Грција и ако го правеше македонскиот поздрав (ни самите не ни знаеме што ни значи )во светот познат како знак за океј, сите ќе го направевте национален херој (или бар поголемиот дел).
И Србите славеа со три прста во Албанија кога Душко Тошиќ ги покажуваше и на камерите, па никому ништо.

Каде и да оди, во кој свет и цивилизација да е, балканец си останува балканец, таков ние генот, бар тоа самите требаше да го знаете.

Чист пенал за Србите не досудија,така да тука се оштетени дебело а и ВАР не употребиа после тоа , голема грешка на судииве, зошто е и поставен тој ВАР тогаш, а и реално немачки судија на швајцарци , исто како црногорски да им стават на Србите :icon_lol:

Швајцарците многу ги заболе оноа што во репрезентацијата имаат албанци кои на прослава на гол против Србија летаат орли и покажуваат сељачко однесување. [emoji1]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Не бе ич. :)

Влези на швајцарски страници и види какви коментари доминираат под постовите. Скроз им се напиздени Швајцарците за начинот на прославата на головите. Не дека ќе ги избркаат од репрезентација, ама сигурно ќе им дадат некоја воспитна.

Инаку овој СМС баш ко бел Погба се покажа, една утакмица добра, после го снемува...

Си прославија головите така како што сакат, а и гледам општо Албанците се радуваат како да победила Албанија.

Мене ме чуди што толку ви пречи демек нецивилизирани, ако ете Македонец играше за Швајцарија и дадеше гол на Грција и ако го правеше македонскиот поздрав (ни самите не ни знаеме што ни значи )во светот познат како знак за океј, сите ќе го направевте национален херој (или бар поголемиот дел).
И Србите славеа со три прста во Албанија кога Душко Тошиќ ги покажуваше и на камерите, па никому ништо.

Каде и да оди, во кој свет и цивилизација да е, балканец си останува балканец, таков ние генот, бар тоа самите требаше да го знаете.
Ne. Ako Makedonec igrashe za Shvajcarija, postigne gol protiv Grcija i gestakulra neshto makedonsko pod hitno ke beshe kaznat pa duri i diskvalifikuvan. Ama kako sega shto se rabotite, koga ke dade gol mozhe samo da ja podigne slikata na Zaev ili perikata na Shekerinska. A ako e pameten ke si kjuti ko pizda zatoa shto ke bide kritikuvan tokmu od progresivnite Severnomakedonci.

Србија не заслужи да тепа, апла се нестабилни, баш денес го правев муабетот со еден, ми почна муабет како ги вклучува во репрезентации за висок дострел,нешто Хрватска, Бразил и слично, само што ми ја спомна Србија, му викам не троши си муабет, не се тие да се репрезентација на која можеш да рачунаш, ми се врати филмот пред завршат квалификациите (две кола пред крај) кога им требаше победа против Австрија ( Автсрија немаше за што да игра и излезе со некој комбинран втор состав) да потврдат учество на мундијал и морониве изгубија, тури курот на таква репрезентација.

Инаку кога станува збор за судењето, мислам чист криминал, полошо судење немаше досега и не верувам дека ќе има.

Не бе ич. :)

Влези на швајцарски страници и види какви коментари доминираат под постовите. Скроз им се напиздени Швајцарците за начинот на прославата на головите. Не дека ќе ги избркаат од репрезентација, ама сигурно ќе им дадат некоја воспитна.

Инаку овој СМС баш ко бел Погба се покажа, една утакмица добра, после го снемува...

Кој ги ебе коментарите, имаат подршка и од капитенот Лихтштајнер! :angel:

Screenshot_20180622-235731_Chrome.jpg

Што вика љочкава од Арсенал :D
36063357_1486557268117518_1362146708967915520_n.png

Според гугл транслејт нешто у стил на „Мои Срби, голема е врската помеѓу мене и мојата мајка, (гранит) големо Косово“ :D

upload_2018-6-23_0-12-32.png

србија го тепа бразил, швајцарија губи од коста рика и печалбариве од швајцарија доаѓаа на одмор у тетово и гостивар на крилјата на орелот (((8

Леле што плачење удрија Србиве, кој им е крив што играа ко пички. Од друга страна па, нема ништо подобро од тоа да гледаш како србин ја губи утакмицата во последна минута, било да е тоа фудбал, кошарка, ракомет итн... :pusigo:

Uzasna greska napravija srbite so krstajic, im trebase iskusen trener , so nekoja jasna ideja, ovoj prvo trenersko iskustvo mu e reprezentacijava kade ima niza vetruski za koi treba jak avtoritet, ovoj ne deluva na takov. Prvo ime na koe mi teknuva e radomir antic, ama posle toa sto mu go napravija pred nekolku godini tesko deka bi prifatil pak da gi vodi.
Ima asansa denes, u nokaut bea svajcarcive ama ne zapnaa vo prvo za uste eden gol, konceptot nafrli na mitrovic im se pokaza smesen, iako dadoa gol, lesno bea procitani, u vtoro 3ca mu se besea na ovoj, nemase sansa vo vozdusnite dueli, a drug obid od srbite za sansa i nemase, tie bea, pred golot pak mitrovic so glava i u prvo tosic isto, po korna, koga ja promasi.

Potencijalot na sms uzasno iskoristen, valjda zasto konceptot na srbite bese strogo po bocnite pozicii i forsot na krosevi, a ne da busat po sredina a realno toa bese igrata koja im trebase, narocito posle faktot sto igrata im bese procitana.
Mitrovic moze da gradi topka, da spusti, isto i sms, pa taka ke otvorea prostor za krilata da vlagaat vo sansi so ogled deka sms gi vladee pasovite u prazno, mozese lesno da se izbusi odbranata na svajcarija pred nivniot prv gol ama nisto od toa ne se obidoa da napravat srbite. Posle izramnuvanjeto tolku bese, propadnaa u zemja i ne znaea sto sakaat, dali remi, dali pobeda. Na kraj od trite podolgoto go lapnaa zasluzeno.

Ali ke bide interesno so brazil, iskreno ne me impresioniraa brazilcive ali realni da bideme, so krstajic nemaat kapacitet srbive za nekakvo iznenaduvanje, bar ja taka mislam ali vo fudbalot sve e mozno i toa e ubavinata u ovoj sport, kade parceto hartija ne e tolku biten faktor ko sto e biten vo drugite sportovi.

Според гугл транслејт нешто у стил на „Мои Срби, голема е врската помеѓу мене и мојата мајка, (гранит) големо Косово“ :D

Прегледај го приврзокот 192730
Мори Србијо, ти ја скинав мрежата, мене ме викаат Гранит Косова!

Е што убаво им направија на србиве , бидејќи една недела се занимаваа исклучиво со Шаќири, Џака и Бехрами, не имаат знаме во копачките, не барале српско државјанство, не провоцирале зошто сакале победа, абе буквално Курир и Блиц со нив се знаимаваа...karma is a bitch ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom