СП 2018 - Група Е (Бразил, Швајцарија, Костарика, Србија)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две селекции ќе продолжат понатаму?

• Вкупно гласачи
    50
  • Гласањето е завршено на .
Швајцарците многу ги заболе оноа што во репрезентацијата имаат албанци кои на прослава на гол против Србија летаат орли и покажуваат сељачко однесување. [emoji1]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

A zs bi te cudelo, i tie se bashibozuk, kako kaj nas u ffm taka i tamu.

Па не знам, ми делува крајно несериозно, да не речам идиотски такво нешто да биде одлучувачко при составување први 11 :)
Џака и Шаќири не верувам дека ја пееле швајцарската химна, пошто орли и кечиња ама на крај ете ти...

Тоа се тие стандарди, тоа менаџирање и глумење авторитет :)

Инаку баш кажа дека е смешно тоа глумење. А инаку тогаш играчите го бушеа председателот на сојузот преку киксеви

А што толку разочарување, и тој коментаторот на Мтв1 се разочара како и вие тука.

Швајцарија заслужи да победи, а тие од Србија како мртовци се влечеа.

А за двоглавиот орел, да провокација беше, пошто и србите ги исвиркуваа играчите албанци, и со денови пред натпреварот србите му даваа политичко значење на натпреварот.

Вучиќ кога ги испрати српските играчи кон Русија, им нареди : особено Швајцарија да ја поразат убедливо . Зошто ?

4:18

Ова не ти е тема за политика, имаш други, ако имаш нешто да кажеш слободно.
И не ме цитирај не планирам политика да терам на тема за спорт.
А што толку разочарување, и тој коментаторот на Мтв1 се разочара како и вие тука.

А за двоглавиот орел, да провокација беше, пошто и србите ги исвиркуваа играчите албанци, и со денови пред натпреварот србите му даваа политичко значење на натпреварот.

Вучиќ кога ги испрати српските играчи кон Русија, им нареди : особено Швајцарија да ја поразат убедливо . Зошто ?

Намалете со нервоза, не изгубила Македонија.

TT-8531473-SRB-SUI-LINEUPS.jpg

Све најлошо им се деси на Србија денес, водеа 1-0 на полувреме, загубија на крај со гол во 90-та минута, двата гола за Швајцарија ги дадоа шконтари, им покажуваа орли при радувањето и веројатно ги загубија сите шанси за пролаз даље. (иако теоретски постојат али Бразил ќе го тепаат мало морген)

Лошо е што Бразил не може и не смее да калкулира на таа утакмица, бод не им врши улога на Србија, пораз не им врши улога на Бразил, како и да ја вртиш сјебани се Србите.

Сите ќе ги разберам ама овој Џака ми е прича сама за себе. Два месеца немаше откако направи трансфер во Арсенал, му дошол во Лондон некој роџак од бог зна каде и на Хитроу дали му правеле проблеми, дали го задржале нешто подолго не знам што беше, зел Гранитов почнал да го навредува цариникот на расна основа (црнец бил) :facepalm: . Многу некако се расфрла со секакви зборови за некој што се чувствува увреџен.

Види го Вучиќ :X3::LOL:.

Е Гранит Косова го бомбардираше денес :icon_mrgr:

Што се потресувате за србиве бе, абе уште десет да им закопаа око немаше да ми трепнит. Вардарска Бановина а, ајде пуши к. рац, ај и вие ви е. ам племето орелско сркнете го од Коста Рика.

Џака и Шаќири не верувам дека ја пееле швајцарската химна

Џака ја пееше.

Иначе мене ми беше ептен мило што така им го свирнаа на сељаците срби и со победата и со орлите.Им ебам матер шовинистичка,ја свират химната на Швајцарија зошто играт 5 албанци.(немој само да вратите дека тие 5 албанци провоцираат,тоа не е причина за вакво понашање)
Химната на Албанија да ја исвиркуваат ќе немам ништо против или ние на Грците и Албанците итн итн,ама нема смисла ова што се деси денес.
Коментарот на Вучиќ погоре...
Сврикање химна е нешто најдолно,сепак одредени држави го заслужуваат тоа(контрадикторен?),но вечерва секако дека немаше потреба од ваков акт.

И јас сега го видов она со Вучиќ, не смее да се меша спорт и политика ама ликот знае како да запали националистичка багра, нивните антички и со тоа да си добие поени. И тоа со химната беше срамно, се согласувам.

Еден оф топик диктаторон српски се меша у се и се разбира у се од спорт преку кулинарство. Колку ме драго што Швајцарија победи бидејќи победите ке ги означуваа како негов успех (Да драги мои за вас што не ја пратите ситуацијата таму, толку ми е криво за орливе, но сами си се криви Србите поради гомнаров)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom