Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
c7d364324fc94243d637c777b480243a.jpg
. Претходен статус проверка.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kolku vreme bese na proverka?pozdrav!

Денеска ми кажаа два броја ***4/2018 и 3***5 како да ги внесам за да проверам. Идам преко амбасада

22.png
Денес промена на статус документи преку брат интервју мај 2017
пријателе дали пред овај статус ти пишуваше вака
22.png[DOUBLEPOST=1529511433][/DOUBLEPOST]
Дa се нaдoврзaм нa прaшaњетo нa членoт пoгoре.Ми се ближи интервјутo пa сaкaм дa прaшaм следнoтo:Знaе ли некoј сo сигурнoст кoи дoкументи нa интервју вo Сoфијa требa пoвтoрнo дa се предaдaт? И уште еднo прaшaње мислaм декa кoгa гo вaдев oд суд уверениетo имaше 2 типa уверенијa,еднoтo е oд кривичнa евиденцијa a другoтo oд кaзненa.Кoгa гo прaшaв пoсредникoт дибекoт ми рече билo кoе истo е пa извaдив oд кривичнa.Сегa вaдaм и oд кaзненa,a плус пoштo сум сo венчaницa oд егзaрхијa oд бaбa и дедo предaдoв извoд oд бaбa a сaкaм дa предaдaм и oд дедo ми зa дa бидaм пoсигурен.Тие 15-30€ зa легaлизaцијa и превoд мнoгу не ми менувaaт aмa ме интересирa нa кoј нaчин мoжaм дa ги предaдaм.Дaли нa сaмoтo интервју ги дoдaвaaт вo препискaтa или мoрa нa шaлтер дa ги предaдaм нaкнaднo?Oднaпред блaгoдaрaм
кривична ти е 100% док за бг а казнена не

Последно уредено:
Сега ги проверувам бројчињата што беа од 2017 по консултантски пат, и ставени на проверка од положително(сабајлево сеуште стоеа на проверка околу 30 бројчиња) сега повторно се вратени на положително.
Изгледа имаше неколкумина жртви кои добиа отказ за жал.

Денес промена на статус од "Проверка од Вицепрезидента", повторно во "Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија". Мислам дека видов вчера на форумов дека и кај други е истата ситуација. Некој нешто повеќе да не знае?

Денес промена на статус од "Проверка од Вицепрезидента", повторно во "Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија". Мислам дека видов вчера на форумов дека и кај други е истата ситуација. Некој нешто повеќе да не знае?

So kakvi dokumenti si ?

Isto bese i kaj mene, istiot den se sluci promenata i mi odobrija ukaz.....taka da po nekoj logika bi trebalo da dobies i toa mos uste deneska

Со документи од баба и дедо, сведителство и венчаница од егзархија
На неколкумина во рок од ден или два што се како тебе , им се смени во указ. Би требало и тебе утре или задутре да ти потпишат

Јас сум 15.01.2018 затоа ми е чудно човече,кај стигнаа до 2018,ај ќе гледам деновиве,ако се промени ќе пишам.Додуша реално од 2016 ми е молбата...
Sepak zakonot za 6 meseci stana realnost bravos . Kolku vreme cekase za intervjuto

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom