Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Нова шпекулација (превара) или вистина !?!?.
“БГ пасош за 800 евра за 8 месеци“....
Искуство околу слушањето на инфото, кои се луѓето? што се луѓето? што го нудат ова..... другото сум запознат како иде со процедурите и со све....
Nema sansa ni za 1800 a ne 800 cista prevara 100%kako mene sto mi vetuvaa sve i svasta i na kraj mora sve da pomine statusi da se ceka ako ima takov cuvek neka pise ama ako ne bide posle u gepek da go stavat i da spie po manastiri toa mu ostanuva teska sudbina

Te pratam i imas kazano odamna deka ti e potpisan ukaz i uste nemas nisto napraveno od togas i tropas gluposti,jas za edna nedela zemav i pasos i lk ,odkoga go zemav ukazot,lazes mocko lazes
ЕГН и адреса зема за една недела,а пасошот и личната карта во истиот ден кога поднесуваше,или?

Nema sansa ni za 1800 a ne 800 cista prevara 100%kako mene sto mi vetuvaa sve i svasta i na kraj mora sve da pomine statusi da se ceka ako ima takov cuvek neka pise ama ako ne bide posle u gepek da go stavat i da spie po manastiri toa mu ostanuva teska sudbina
Ako znaes takov koi nudi pisi go tuka ili vo pp. pozz

Нова шпекулација (превара) или вистина !?!?.
“БГ пасош за 800 евра за 8 месеци“....
Искуство околу слушањето на инфото, кои се луѓето? што се луѓето? што го нудат ова..... другото сум запознат како иде со процедурите и со све....
Jas davam 5000€ ako nekoj mi izvadi pasosh za mesec dena!

И јас се зачудив ,значи две бројчиња после мене?
Мојата преписка е со датум 11.01.2018
Јас сум 15.01.2018 затоа ми е чудно човече,кај стигнаа до 2018,ај ќе гледам деновиве,ако се промени ќе пишам.Додуша реално од 2016 ми е молбата...

Zdravo na site, dali nekoj moze da mi kaze uste kolku prepiski treba da se promenat do kraj, momentalno ova stoi. Fala

Attachments

• Screenshot_20180620-144232.jpg
    Screenshot_20180620-144232.jpg
    234,8 KB · Прегледи: 112
c7d364324fc94243d637c777b480243a.jpg
. Претходен статус проверка.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom