- Член од
- 11 април 2017
- Мислења
- 16
- Поени од реакции
- 15
Dali treba preveden izvod za maticen broj? Planiram da se pisam na ul. Lege 6. Fala
Со што докумeнти ?do pred malku bev na proverka od viceptezident a sega me vrati nazad na stariot status? Nekoj sto mu se desi ova denes?Прегледај го приврзокот 192514[DOUBLEPOST=1529416601][/DOUBLEPOST]I ne samo mene i na broevite okolu mene isto e so statusite[DOUBLEPOST=1529416638][/DOUBLEPOST]bea da proverka od viceprezidenta a sea za na star status
Мене денес ми е потпишан указот. интервју бев во скопје септември 2016[DOUBLEPOST=1529446603][/DOUBLEPOST]Што треба да носам од документи при подигање на указот ? И морам да го подигнам од таму кај што сум поднела? Преку Амбасада во Скопје сум, морам таму да закажам термин и да си го подигнам?Некој од 2016 да се пофали со потпишан указ?
Go podigas ukazot vo ministerstvoto za pravosudie pa odis vo opstinata za egn i adresa. Inaku koga bese na intervju?Se smeni pladnevo pak vo potpisan ukaz. Sega vika da rezerviram cas za.licno da.go zemam a jas napisav da go zemam vo ambasada. So dokument od bkks sum samo.
Sto treba da napravam sega sto se mi treba za da go podignam tamu ukazot i da odam po maticen broj znae li nekoj?
Pa ne e bas taka ima dosta zaebancii potrebni dikumenti da se nosat ama ne znam se tocno. Seotemvri 2016 bev vo skopjeGo podigas ukazot vo ministerstvoto za pravosudie pa odis vo opstinata za egn i adresa. Inaku koga bese na intervju?
значи се на се от вадење до земање те чини колку!![DOUBLEPOST=1529449651][/DOUBLEPOST]Околу 35€
Ако за тоа се дополнителни трошоци
колку чекаше на ФИНАЛНА 6 месеци!!!???konecno deneska promena posle 6 meseci od finalna uste kolku do potpisab ukaz??
Не можам да кажам, до сега ја бркам за егн и адреса. За лк и пасош треба од понеделник, затоа деновиве сум послободен. Како што ќе се одвива ќе пишам[DOUBLEPOST=1529451943][/DOUBLEPOST]значи се на се от вадење до земање те чини колку!![DOUBLEPOST=1529449651][/DOUBLEPOST]
колку чекаше на ФИНАЛНА 6 месеци!!!???
На 2778 страна има постирано палеPa ne e bas taka ima dosta zaebancii potrebni dikumenti da se nosat ama ne znam se tocno. Seotemvri 2016 bev vo skopje
Честиткии за убаво да ти служи Колку време чекаше указ, јас чекам скоро два месеца интервју октомври, значи би требало во скоро и мене да ми потпишатМене денес ми е потпишан указот. интервју бев во скопје септември 2016[DOUBLEPOST=1529446603][/DOUBLEPOST]Што треба да носам од документи при подигање на указот ? И морам да го подигнам од таму кај што сум поднела? Преку Амбасада во Скопје сум, морам таму да закажам термин и да си го подигнам?
da da 6 meseciзначи се на се от вадење до земање те чини колку!![DOUBLEPOST=1529449651][/DOUBLEPOST]
колку чекаше на ФИНАЛНА 6 месеци!!!???
леле јас от први ке правам два месеци[DOUBLEPOST=1529460482][/DOUBLEPOST]da da 6 meseci
НОРМАЛНО да чекаат уште,,отприлика година иполШто треба да прават тие што се на
Проверка от Вицепрезидента на Р Б'лгарија