Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 декември 2017
Мислења
38
Поени од реакции
17
Член од
30 јули 2014
Мислења
749
Поени од реакции
731
Sto dokumenti se nosea za zakazuvanje intervju?

I za koga zakazuvaat intervju ?

Последно уредено:
Член од
1 февруари 2018
Мислења
73
Поени од реакции
65
Se smeni pladnevo pak vo potpisan ukaz. Sega vika da rezerviram cas za.licno da.go zemam a jas napisav da go zemam vo ambasada. So dokument od bkks sum samo.
Sto treba da napravam sega sto se mi treba za da go podignam tamu ukazot i da odam po maticen broj znae li nekoj?

Член од
10 јуни 2017
Мислења
7
Поени од реакции
10
Некој од 2016 да се пофали со потпишан указ?
Мене денес ми е потпишан указот. интервју бев во скопје септември 2016[DOUBLEPOST=1529446603][/DOUBLEPOST]Што треба да носам од документи при подигање на указот ? И морам да го подигнам од таму кај што сум поднела? Преку Амбасада во Скопје сум, морам таму да закажам термин и да си го подигнам?

Член од
29 септември 2017
Мислења
28
Поени од реакции
2
Se smeni pladnevo pak vo potpisan ukaz. Sega vika da rezerviram cas za.licno da.go zemam a jas napisav da go zemam vo ambasada. So dokument od bkks sum samo.
Sto treba da napravam sega sto se mi treba za da go podignam tamu ukazot i da odam po maticen broj znae li nekoj?
Go podigas ukazot vo ministerstvoto za pravosudie pa odis vo opstinata za egn i adresa. Inaku koga bese na intervju?

Член од
6 јануари 2015
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.249
Последно уредено:
Член од
6 јули 2017
Мислења
2.273
Поени од реакции
1.487
значи се на се от вадење до земање те чини колку!![DOUBLEPOST=1529449651][/DOUBLEPOST]
колку чекаше на ФИНАЛНА 6 месеци!!!???
Не можам да кажам, до сега ја бркам за егн и адреса. За лк и пасош треба од понеделник, затоа деновиве сум послободен. Како што ќе се одвива ќе пишам[DOUBLEPOST=1529451943][/DOUBLEPOST]
Pa ne e bas taka ima dosta zaebancii potrebni dikumenti da se nosat ama ne znam se tocno. Seotemvri 2016 bev vo skopje
На 2778 страна има постирано пале

Член од
17 март 2018
Мислења
50
Поени од реакции
35
Мене денес ми е потпишан указот. интервју бев во скопје септември 2016[DOUBLEPOST=1529446603][/DOUBLEPOST]Што треба да носам од документи при подигање на указот ? И морам да го подигнам од таму кај што сум поднела? Преку Амбасада во Скопје сум, морам таму да закажам термин и да си го подигнам?
Честиткии за убаво да ти служи :aplauz:Колку време чекаше указ, јас чекам скоро два месеца интервју октомври, значи би требало во скоро и мене да ми потпишат

Jam

Член од
12 јануари 2015
Мислења
47
Поени од реакции
42
Што треба да прават тие што се на
Проверка от Вицепрезидента на Р Б'лгарија

Член од
6 јануари 2015
Мислења