FIFA World Cup™ Fantasy Football

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Хазард е капитенот, ќе изгази.

Караско како лев бек ќе искине денес :cool:

Што се дешава со Џагоев? Треба да игра прв тим следна недела или повреден е?

Лукаку капитен, Азар, Мение, Деле Али и Ешли Јанг ми играат денеска. Штета само што Головин го тргнав пред да почне првенството и го земав Љајиќ
Што се дешава со Џагоев? Треба да игра прв тим следна недела или повреден е?
Инаку да знаете за утре после мечот Полска - Сенегал имате саат време за да направите еден трансфер или да ја искористите вајлдкартата за да го потврдите тимот за второто коло пошо утре од 20ч. почнува второто коло со мечот Русија - Египет.
Неограничени трансфери имате за осминафиналето така да најпаметно е да ја искористите вајлдкартата сега за 2-то коло или за 3-то коло од групната фаза. Или пак за четвртфиналето чувајте. Тогаш 3 трансфери се дозволени.

Секако утре после мечот Полска - Сенегал ќе ги видиш стартните 11 за Русија - Египет па ќе знаеш.

Лукаку капитен, Азар, Мение, Деле Али и Ешли Јанг ми играат денеска. Штета само што Головин го тргнав пред да почне првенството и го земав Љајиќ

Секако утре после мечот Полска - Сенегал ќе ги видиш стартните 11 за Русија - Египет па ќе знаеш.
Набризина ти го прочитав постот, сфатив денеска после последниот меч само ќе може да се прават замени за второ коло..

Лукаку капитен..кога не го ставате Мичи...лагано сеа у второ влага и дава гол, после у следно коло Мартинез ќе види дека е бољи од Лукаку и ќе го стави во прв тим. Што е нејасно? За тие пари и те како вреди

Ајде Лукаку уште еден :)[DOUBLEPOST=1529339692][/DOUBLEPOST]Ете го (y)

Последно уредено:
Го утнав за пола саат терминот за да сменам капитен, ми остана Габриел Хесус а сакав да го стаам Лукаку...
Сеа утре ми останува да пробам едино со Хамес.

Како мењате капитен додека трае колото, а тој што сте го избрале веќе изиграл?

Како мењате капитен додека трае колото, а тој што сте го избрале веќе изиграл?
Откога ќе заврши последниот натпревар од самиот ден, па после тоа менуваш капитен, на место на тој што претходно веќе бил капитен.
Пример после натпреваров Мароко - Англија можеш да смениш капитен и тој да ти биде до утре ако сакаш.

Набризина ти го прочитав постот, сфатив денеска после последниот меч само ќе може да се прават замени за второ коло..

Лукаку капитен..кога не го ставате Мичи...лагано сеа у второ влага и дава гол, после у следно коло Мартинез ќе види дека е бољи од Лукаку и ќе го стави во прв тим. Што е нејасно? За тие пари и те како вреди

Znaci nisto ne si sfatil :))))

Дали да го менам Рашфорд за Лозано ?

Инаку да знаете за утре после мечот Полска - Сенегал имате саат време за да направите еден трансфер или да ја искористите вајлдкартата за да го потврдите тимот за второто коло пошо утре од 20ч. почнува второто коло со мечот Русија - Египет.
Неограничени трансфери имате за осминафиналето така да најпаметно е да ја искористите вајлдкартата сега за 2-то коло или за 3-то коло од групната фаза. Или пак за четвртфиналето чувајте. Тогаш 3 трансфери се дозволени.
Сега е попаметно, ваљда. Ако сакаш рисет да напраиш. Осеќаш дека си го утнал, дека може многу боље.
Али ја нема сега да го мењам пошто добро ми иде и ќе чувам за после осмина-финале, таму, ми се чини, може ептен да притреба. На пример, ако не ти се протнат две-три мнозински репрезентации, а имаш само три измени...

Хамес на клупа :facepalm:

Улета Черишев, ваљда ќе стартува вечер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom