а овој NEO 50inc от Техномаркет што велиш за него,ме копка големината на екранот????
Батали НЕО братучед ми го купил и после 2 години по истекот на гаранција и се расипаа и не се поправи туку гледај подобрите
Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а овој NEO 50inc от Техномаркет што велиш за него,ме копка големината на екранот????
реално кој кабелски оператор кај нас дава 4К резолуција слика,НИКОЈ!!!!!![DOUBLEPOST=1529287062][/DOUBLEPOST]еден пријател кој има сервис за телевизори побарав совет от него,човекот има големо искуство со тевеата,ми рече само најскапите модели како SAMSUNG,SONI,PANASONIK се докажан квалитет другото се е исто само името различно,совет ако земаш ефтин телевизор земи некој кој има 5год гаранција барем ке ти го поправаме бесплатно, не верувам дека ме лаже но пустото тие телевизори се прескапи...Zaebi Neo. Em taj e Full HD t.e. 1920x1080 pixela ekran.
A 4K rezolucija e 3840x2160 pixela, t.e. 4 pati poveke pixeli na ekrano.
Незнaм некoј дa купувa 4к телевизoр зa гледaње турски серии xDреално кој кабелски оператор кај нас дава 4К резолуција слика,НИКОЈ!!!!!!
Jas TV-to go kupiv za da gledam full hd materijali preku USB, a ne za da gi gledam turskite serii i vestite so gi davat na Sitel u HD. Plus i so HDMI kabel si go vrzuvam na kompjuter i gledam cak pat youtube i igram video igri.реално кој кабелски оператор кај нас дава 4К резолуција слика,НИКОЈ!!!!!![DOUBLEPOST=1529287062][/DOUBLEPOST]еден пријател кој има сервис за телевизори побарав совет от него,човекот има големо искуство со тевеата,ми рече само најскапите модели како SAMSUNG,SONI,PANASONIK се докажан квалитет другото се е исто само името различно,совет ако земаш ефтин телевизор земи некој кој има 5год гаранција барем ке ти го поправаме бесплатно, не верувам дека ме лаже но пустото тие телевизори се прескапи...
Ти дали си видел какви пички се турчинките во турските серии?Незнaм некoј дa купувa 4к телевизoр зa гледaње турски серии xD
Бате нашите кабелски оператори не даваат Full HD резолуција, за 4к нема ни дискусија.реално кој кабелски оператор кај нас дава 4К резолуција слика,НИКОЈ!!!!!![DOUBLEPOST=1529287062][/DOUBLEPOST]еден пријател кој има сервис за телевизори побарав совет от него,човекот има големо искуство со тевеата,ми рече само најскапите модели како SAMSUNG,SONI,PANASONIK се докажан квалитет другото се е исто само името различно,совет ако земаш ефтин телевизор земи некој кој има 5год гаранција барем ке ти го поправаме бесплатно, не верувам дека ме лаже но пустото тие телевизори се прескапи...
има по некој канал во 1080i не е дека нема, плус и наши канали има во 1080i, се на се 10 канали, другото се е 720x576Бате нашите кабелски оператори не даваат Full HD резолуција, за 4к нема ни дискусија.
како фолтсфаген пасат и ауди с5 ИСТИ перформанси и сличен изглед но РАЗЛИЧНА цена,барем така ги разбирам тевеатаJas TV-to go kupiv za da gledam full hd materijali preku USB, a ne za da gi gledam turskite serii i vestite so gi davat na Sitel u HD. Plus i so HDMI kabel si go vrzuvam na kompjuter i gledam cak pat youtube i igram video igri.
E sega ako nesi uzivatel na kvalitetna slika togaj zemi si nekoj od sranjata poput Neo, Vivaks, Mimaks, ST i slicno.
A majstorite svesno treskaat gluposti ili verovatno ne ja gledaat dobro razlikata u delovite, posto poveketo se naviknati da popravaat od starite TVa. I aj da receme deka vnatre delovite se isti - Ekranite ne se isti, a Hitachi se ieftini televizori so kvalitetni ekrani. Toa e razlikata.
Inace Inace jas ored 4 godini koga birav megju Sony od 23000 den i Hitachi od 19000 den, taj model na Sony se pokaza so pomalce kvaliteten ekran.
Dakle razgledaj, pogledni i odberi od oko.
Bate be i jakite brendovi kako Sony znaat da izvadat utka serija na odreden model i zatoa ima eden model od 55 incha 60000 , a drug model od isto 55 incha 40000 den.како фолтсфаген пасат и ауди с5 ИСТИ перформанси и сличен изглед но РАЗЛИЧНА цена,барем така ги разбирам тевеата
Samsung.Samsung 50MU6172 или Sony 49XE7005 ?
може подетално објаснување ако не ти е фркаSamsung.
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
па одговор за се е самсунг. кој телефон - самсунг, кој телевизор - самсунг, кој таблет - самсунг, кој булдожер - самсунг ...може подетално објаснување ако не ти е фрка
Samsung 50MU6172 или Sony 49XE7005 ?