СП 2018 - Група Д (Аргентина, Исланд, Хрватска, Нигерија)

• Креатор на темата Креатор на темата Partizanen banditen
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две селекции ќе продолжат понатаму?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Не верував дека некогаш ќе го пишам ова ама дај подобро Аца Лукас нека оди во етер отколку глупостиве од песни што ги фураат од сабајле :pov:

Не верував дека некогаш ќе го пишам ова ама дај подобро Аца Лукас нека оди во етер отколку глупостиве од песни што ги фураат од сабајле :pov:

Подобро реклами

107465_club-golden-hammer-aca-lukas.gif

Види го Сампаоли днопертиза, Банега на клупа а е единствениот креативец во цела екипа, зборам за средината. :facepalm: Сега ќе игра некоја формација 2-6-1-1, ќе ми ги зоврие нервите до максимум.

Банега е повреден, прашање е дали и ќе заигра на СП. Мене ми е изненадување Агуеро. Искрено не очекував да биде стартер на првиот меч. Мислев Игуаин ќе започне.

Иначе исланѓаниве за презиме го земале татковото име и додавале ссон.
who knew...

Каков копачки среден ред на Аргентина, ццц...Сампаоли го фаќа некоја жичка, успеа да извади играчи што првпат им ги слушам имињата. Кабаљеро и Рохо исто одбрана, овој бекот немам појма кој е, ниту еден креативец...тешко тимов нешто да направи, макар и 3 Месија да имаат.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Рохо лани на стопер во Јунајтед се препороди, Видиќ не му беше рамен ама ги скина лигаментите и откако се врати, многу често се повредува и баш зошто не може да го крене фитнесот на посакуваното ниво, често касни за противниците и мора со фаул да ги запира.

Два типа на фризури викинзиве, кељав tough guy и шала на страна стил.

Иначе исланѓаниве за презиме го земале татковото име и додавале ссон.
who knew...
Само машките додаваат сон,женските додаваат дотир :D

Аргентинциве качување +10 team spirit и +5 morale points после колективното поздравување со Занети.

Овај Халфредсон е типичен Серија А фудбалер, се откорна играње, скоро 200 утакмици имат во Италија, а послениве две сезони не ни личит на професионален фудбалер, последнава сезона мислам дека играше ЦБ за Удине.[DOUBLEPOST=1529154075][/DOUBLEPOST]
Само машките додаваат сон,женските додаваат дотир :D
Да на нив мислев.
:D

Nikad nema da gi bide Argentina... koj kur mu e ovoj Mezza be?

Fazio, Mercado, Le Celso, Banega Dibala ne gi igra.... c c c

Na ovie igraci sto gi igra momentalno 3-4-3 ili 3-5-2 najmnogu odgovara:

Fazio - Otamendi - Rojo

Mercado - Maskerano - Le Celso - DiMarija
Mesi
Iguain - Aguero​

Банега е повреден, прашање е дали и ќе заигра на СП. Мене ми е изненадување Агуеро. Искрено не очекував да биде стартер на првиот меч. Мислев Игуаин ќе започне.
Е не го знаев ова, ама па заборавив на Ло Селсо, одличен играч е и имаше добра сезона во ПСЖ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom