FIFA World Cup™ Fantasy Football

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
@Uli Hoeneß не може да се мења тимот меѓу натпревари...
Би требало да може бе? Можда сега е даун играта дека се апдејтира шо знам..

Него..Дани и Ули..ќе постирате сега тим? :D

upload_2018-6-14_19-33-23.png

По рунда е, не можеш во прва рунда да мењаш... Кај слушам совети тука, се заебав ептен, отиде прво коло :D

Како бе не може ауу... Белханда ми е капитен нека иде у курац. :D

После апдејтот вечер би требало да може да се менува.

По тоа што ве читам во прилог ми е да не може :D

Епа добро, значи не може меѓу натпревари, само меѓу денови.

Da. Ete dobro so poglednav. Znaci birajte si do vecer kapiten za utresnite natprevari nekoj od Urugvaj, Spanija ili Maroko. Dobro e so pak poglednav pa posle site mecevi sekoj den mozes da menuvas igraci na klupa i da menuvas kapiten. Ke pogresev i jas da ne poglednev sega poso mislev megju mecevi e, a toa dnevno da ti bilo.[DOUBLEPOST=1529000074][/DOUBLEPOST]

2018-06-14 20.03.04.png
Тимот ми е правен само за прво коло затоа не го објавив, не дека го кријам како Дани :icon_lol:. За второ коло планирам вајлд кард да искористам пошо за осминафиналето ќе има секако неограничени трансфери.
Се извинувам уште еднаш инаку :D. Не било меѓу секој меч да можеш да извадиш играч кој ти донел 1 или 2 поени и да ставиш некој од клупа кој треба да игра туку секоја вечер ќе може промени да правиме за тие работи како и промена на капитен. Значи до после кога ќе стане достапна играва откако ќе биде апдејтирана одлучете се за еден играч од утрешните натпревари за капитен па доколку и утре не бидете задоволни со бодовите од капитенот тогаш утревечер откако ќе заврши Шпанија -Португалија ќе промените капитен со играч кој игра во сабота или ќе извадите некој играч со еден или два освоени бода и ќе ставите играч што треба да игра.

Последно уредено:
Моето искуство со фантази in a nutshell
upload_2018-6-14_23-8-32.png

Па веројатно многумина го имаат. Се очекуваше да дава голови.

Цк, не верувам да го имаат многу од Кајгана лигата. Затоа и прашав кој го има. Можно е и никој да го нема. :D

Гризман капитен го ставив за денес :zloo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom