FIFA World Cup™ Fantasy Football

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Каква асистенција мислиш? Над Гризман беше фаулот за пенал и тој си доби 2 поени. Инаку асистенција за автогол не даваат поени. Пример Манџукиќ сигурно нема 3 поени за асистенција
Мислев над М'Бапе беше пеналот....

Не се исти критериуми како на FPL очигледно. И М'Бапе нема асистенција за пеналот
На кого го имаат пишано голот? Баш ја гледав снимката неколку пати да видам дали се одбива од играчот ама се гледа дека од Погба е чисти гол. Мене стварно не ми е јасно на кого е голот пишан (n)

На кого го имаат пишано голот? Баш ја гледав снимката неколку пати да видам дали се одбива од играчот ама се гледа дека од Погба е чисти гол. Мене стварно не ми е јасно на кого е голот пишан (n)

Автогол е пишан на фантазиво

Автогол на Бехич му е запишан на ФИФА

Тројца бразилци имам...потоп.

=> Ќе го одмараат :D

Утре Мохица од Колумбија и Сабали од Сенегал ги имам за опции :icon_lol:

Инаку да знаете за утре после мечот Полска - Сенегал имате саат време за да направите еден трансфер или да ја искористите вајлдкартата за да го потврдите тимот за второто коло пошо утре од 20ч. почнува второто коло со мечот Русија - Египет.
Неограничени трансфери имате за осминафиналето така да најпаметно е да ја искористите вајлдкартата сега за 2-то коло или за 3-то коло од групната фаза. Или пак за четвртфиналето чувајте. Тогаш 3 трансфери се дозволени.

Последно уредено:
Линделоф не го имаат земено на светсково, пошо ни во резерви го немат? За фантази прашувам!

Лукаку капитен го имаме сите, највероја тно нема да даде гол...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom