Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој оператор ја има РТС1?Гледајте си на РТС1
Не може при секоја промена на времето они проблеми да имаат. Огромен срам е ова.))
па ваљда мрт е крива што има невреме.
Никој ја нема единствено на интернет aко најдеш стрим. Ние у Македонија само РТС сателитскиот канал го гледаме.Кој оператор ја има РТС1?
Во последно време ко да се натпреваруваш со самиот себеси колку поголема глупост ќе успееш да пишеш.Египет против Уругвај гледате што сте се напнале како финале да е.
Во последно време ко да се натпреваруваш со самиот себеси колку поголема глупост ќе успееш да пишеш.
Не пропуштив ништо, си пуштив стрим. Не смее да им се случува ова што се случува, кој и да е натпреварот.Што е глупоста? Кажи ми што пропушти ти во овие загубени 15 минути?
Не пропуштив ништо, си пуштив стрим. Не смее да им се случува ова што се случува, кој и да е натпреварот.
Па сега е Египет против Уругвај, после ќе е на сред полуфинале ќе им се случат проблеми. Ова е скроз забегано и не само што не треба да се бранат овие туку треба на клоци да се начекаат некаде. Ќе ти ебам телевизијата заостаната.Египет против Уругвај гледате што сте се напнале како финале да е.