Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Море што се буниш пак ти :)

Тебе што ти менува, ти секако ќе се прилагодиш на ново настанатата ситуација.
Да пишам...трескаат зелени појма немаат колку пари има просечниот Македонец. Мислат дека се е плата на пример има 2 милијарди долари девизни ознаки и 75.000 недвижнини под кирија плус приходи од земојделије, ситни продажби, дивиденди, хорорари и мал милион извори. Ако се жалат мислат дека некој ќе им фрли некој денар, многу се прости.

Да....прееска на пат до маркетов, кој ми е на некои 150-200 метри од дома, еден љочкар возеше отприлика 150 и пројде на црвено, покрај парк полн деца, пензионери...и баш листам низ телефонов и си викам - ова, нато коа ќе станеме, ш иптариштево ќе вози 30, ќе застане и ќе пренесува пензионери преку пешачки....само у нато да влеземе и готово.[DOUBLEPOST=1528838473][/DOUBLEPOST]
Таман те пофалив и пак почна глупости да тресеш....
Игнорирај ме тупав!

Некако Пандов, Сотир и Миленко тивки ми се? Дугмето се расипало?

Да....прееска на пат до маркетов, кој ми е на некои 150-200 метри од дома, еден љочкар возеше отприлика 150 и пројде на црвено, покрај парк полн деца, пензионери...и баш листам низ телефонов и си викам - ова, нато коа ќе станеме, ш иптариштево ќе вози 30, ќе застане и ќе пренесува пензионери преку пешачки....само у нато да влеземе и готово.[DOUBLEPOST=1528838473][/DOUBLEPOST]
Игнорирај ме тупав!
Ти кажав не сум луд да те игнорирам... Ваков талент за глупости ретко може да се најде...[DOUBLEPOST=1528838560][/DOUBLEPOST]
Некако Пандов, Сотир и Миленко тивки ми се? Дугмето се расипало?
Не се спремни...

Игнорирај ме тупав!
Ајде ќе се стрпиш уште малку и после со мижење на пешачки.

Да пишам...трескаат зелени појма немаат колку пари има просечниот Македонец. Мислат дека се е плата на пример има 2 милијарди долари девизни ознаки и 75.000 недвижнини под кирија плус приходи од земојделије, ситни продажби, дивиденди, хорорари и мал милион извори. Ако се жалат мислат дека некој ќе им фрли некој денар, многу се прости.

Абе така е, ама и не е така.

Има многу сиромашни луѓе, има многу луѓе што немаат иницијатива или не сакаат да се замараат или пак не мислат многу на пари.

Едноставно сакаат да одат на работа, што е можно полесна и на крајот од месецот да му стаса плата, што е можно поголема.

100% сум за промена на името
Северна Република Македонија!
Влегуваме во ЕУ и сите што јадете гомна како идентитет и други глупости кој црн идентитет бе 2% не се замаравте за македонија сега најдовте да протестирате. МРШ!

Влегуваме во ЕУ и сите што јадете гомна како идентитет и други глупости кој црн идентитет бе 2% не се замаравте за македонија сега најдовте да протестирате. МРШ!
Кога влегуваме?

Се јави уште еден цреп:pos:

Оффф мајкоо, го заборавил Забрчанец кафезот отворен денес :icon_lol:

Туку колку сте сигурни дека името е Republic of North Macedonia.... Да не е случајно Republic North of Macedonia

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom